Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Cuprinzator de diagnosticare auto la pret mic

Schimbarile mari din ultimii ani si cererea de diagnosticare cuprinzatoare a masinii la un pret normal inseamna mult. De exemplu, un mecanic nu trebuie sa caute probleme intr-o ratacire nesfarsita prin umplerea unui vehicul. Elementele electronice care sunt instalate in masina sunt angajate in transmiterea automata a datelor privind starea tehnica si productivitatea muncii. Sa ne punem o intrebare rezonabila: ce este o diagnoza completa a masinii si in ce circumstante are sens sa o efectuam?

Alarme
Exista semne clare date de TC care ar trebui sa va indrepte trenul de gandire in directia verificarii. Printre altele, acestea sunt:

consum prea mare de combustibil;
pierderea puterii in timpul mersului sau un indicator special de ardere pe ordonat, semnaland probleme care nu pot fi corectate aici si acum (de exemplu, prin inlocuirea lubrifiantului).
Cel putin o data in 12 luni, trebuie efectuata o diagnoza completa a masinilor din punct de vedere preventiv. Acest lucru se aplica pe deplin chiar si masinilor bune si durabile pentru a identifica probleme minore, care se pot transforma ulterior in cheltuieli semnificative. Nu strica sa inspectezi masina pe care esti pe cale sa o cumperi. Astfel, defectele mascate sunt adesea detectate.

Etape
Procedura este impartita in cercetare computerizata si test de suspensie, ca sa nu mai vorbim de analiza anumitor sisteme.

In primul rand, trebuie sa conectati un computer cu un anumit software (vorbim despre un tester). Datele cu coduri de intarziere sunt trimise de la computerul de bord - atunci cand parametrii componentelor sunt depasiti. Acesta este un ghid de nepretuit pentru mecanic la ce sa se astepte in general.

In al doilea rand, se verifica rezistenta si coordonarea „calului de fier”. Geometria suspensiei este evaluata folosind un detector de gol. In acelasi timp, exista un control asupra starii amortizoarelor. Orice zgomot in roti, uzura neuniforma a anvelopelor si alte probleme necesita atentie la probleme si incurajare pentru a lua masurile necesare.

Un computer cu un program special este conectat imediat si in timpul calatoriei. Prin urmare, programul primeste semnale de la diverse sisteme. Computerul de bord controleaza motorul si numeroase componente, in care sunt incorporate seturi de elemente care interactioneaza, care sunt programate de producator. Aici sunt salvate toate setarile. Cand unul dintre ele este depasit, urmeaza aprinderea regulatorului de pe tabloul de bord. Aceleasi informatii sunt apoi trimise la computer. Cunostintele si experienta unui mecanic ajuta la a afla daca apar abateri din cauza distrugerii unitatii, atenuarii cablului, inundarii acestuia cu lichid etc.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce am nevoie de diagnosticare auto?

arrow

Diagnosticarea masinii va permite sa gasiti o defectiune care nu s-a dezvoltat inca si astfel sa reduceti costul reparatiilor.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.