Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Vopsirea caroseriei auto

Doar o mica parte din soferi isi permit sa-si vopseasca in intregime automobilul. Cauza este simpla: de obicei, este un serviciu destul de scump.

Majoritatea din ei, nu se ocupa independent de auto-vopsirea caroseriei automobilului. Cei care indraznesc sa realizeze aceasta operatie, lacuiesc suprafata automobilului in masura posibilitatilor lor. Din pacate, de multe ori rezultatul efectului primit lasa mult de dorit. Treaba consta in vopsirea proasta a caroseriei ce provoaca rapid coroziune si alte probleme grave.

Vopsirea caroseriei auto de calitate

Pentru a vopsirea caroseriei auto la un pret normal, este necesara de o precizie deosebita, o experienta indelungata si disponibilitatea echipamentelor corespunzatoare. Expertii nostri vor face ca vopseaua proaspata de pe caroserie sa luceasca si sa reflecte ca oglinda. Putem vopsi rapid orice tip de vehicul – de la motociclete pana la autobuze. Datorita sistemului modern de amestecare a vopselelor, putem crea orice culoare si nuanta, sinteze si palete. Veti economisi timpul si o suma buna de bani lucrand cu noi, daca o sa va hotarati sa modernizati in mod radical exteriorul automobilului dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Vopsirea caroseriei auto de prima clasa in CasaAuto

Angajatii CasaAuto vor vopsi cu atentie carosierul auto – veti fi multumiti de pretul acestui serviciu cu siguranta! O importanta deosebita este respectarea tehnologiilor si performanta eficienta a muncii, care este cheia pentru o calitate excelenta.

Intrebari frecvente

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow

Ne puteti contacta prin numarul de telefon +37360244449 sau prin contactele listate pe site

Pot imprumuta servicii de la tine?

arrow

Da, va puteti familiariza cu serviciile de cumparare pe credit.

 

Aproximativ cat dureaza sa pictezi o masina?

arrow

Vopsirea unei masini este un proces lung, ingrijit, care dureaza mult timp, timpul aproximativ de asteptare pentru vopsire este de aproximativ 7 zile in timp. Va dura cateva zile numai pentru etapa pregatitoare de stripare si indreptare. Dar exista avantaje in acest sens, deoarece masina este deja pe jumatate dezasamblata, puteti comanda simultan alte servicii pentru a imbunatati estetica masinii. Lustruirea farurilor este unul dintre cele mai frecvent comandate servicii, deoarece nu numai ca imbunatateste estetica masinii, dar imbunatateste si calitatea iluminatului. De asemenea, reglarea farurilor imbunatateste calitatea conducerii in intuneric.