Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate

In prezent, calculatoarele conduc in majoritatea domeniilor vietii noastre. Influenta lor predominanta este vizibila si in industria auto, in special in domeniul automatizarii vehiculelor. Astfel de dispozitive utile nu numai ca fac condusul mai confortabil, dar ajuta si la repararea acestuia. De exemplu, diagnosticarea computerizata a sistemului de alimentare cu combustibil poate identifica tipul de defectiune si poate alege cea mai eficienta metoda de reparare. Acest lucru duce adesea la costuri de intretinere mai mici, deoarece mecanicul petrece mai putin timp cautand problema si purcede mai repede la reparatie.

Simtiti o sacadare sau miros de arsura in timp ce conduceti? Acestea ar putea fi primele simptome ale unei cutii de viteza automate defecte. Astfel de dispozitive sunt alcatuite dintr-un numar mare de piese implicate in transmiterea cuplului si dintr-un numar mare de componente ale sistemului de control. Nu ezitati, ci pur si simplu duceti masina la centrul nostru de deservire inainte de a se produce o defectiune grava.
Conducatorii auto prefer cutiile de viteza automate, deoarece acestea ofera o calatorie lina si placuta. Este un mit mare si inradacinat faptul ca sunt foarte predispuse la accidente. Daca sunt supuse unor verificari frecvente, iar uleiurile folosite pentru acestea sunt selectate din cele mai bune, nu trebuie sa va fie frica de daune neasteptate. Dar acest lucru ar trebui evitat ca un incendiu - o reparatie a transmisiei automate este, din pacate, foarte costisitoare. In egala masura, este mai bine sa nu ajungeti la punctul in care trebuie sa reparati/instalati rezervorul de combustibil.
Varietatea si numarul de instrumente de diagnosticare a transmisiei automate disponibile permit identificarea rapida si precisa a problemelor la cat mai multe transmisii de pe piata.
Cutiile de viteza automate trebuie sa fie intretinute in mod regulat. Frecventa vizitelor la mecanic trebuie sa fie coordonata cu mai multi factori. Printre acestea se numara stilul de conducere, modelul cutiei de viteze, anul de fabricatie si gradul de uzura. Cu cat este mai veche transmisia automata si cu cat soferul conduce mai agresiv, cu atat mai des trebuie verificata.

In cazul vehiculelor mai noi, este suficienta o inspectie generala la un atelier sau o verificare a transmisiei automate prin intermediul unui diagnostic computerizat care indica codurile de eroare. Acest lucru ar trebui facut o data pe an. O inspectie detaliata este importanta in cazul in care exista semne de functionare defectuoasa sau dupa ce ati parcurs aproximativ 60.000 km. Cu toate acestea, in cazul unui vehicul mai vechi, ar trebui efectuata o inspectie preventiva precisa la fiecare 12 luni.

O verificare adecvata a transmisiilor automate este esentiala din cauza abundentei dispozitivelor electronice. Dorim sa va informam: dispozitivele de inalta calitate fac parte integranta din echipamentul atelierului CasaAuto.

Compania noastra este echipata cu tot ceea ce aveti nevoie, astfel incat sa putem verifica cu atentie etanseitatea carcasei transmisiei automate sub vehicul. Angajam profesionisti capabili sa curete sistemul de combustibil si care sunt anume specializati in repararea cutiilor de viteza. Veniti, usile noastre sunt mereu deschise!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum se efectueaza diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

arrow

Se realizeaza foarte simplu prin conectarea la computerul de bord, scanerul Citeste toate erorile, mecanicul le va descifra.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.