Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea montării motorului în Chișinău

Într-o mașină, motorul este atașat la caroseria sau cadrul mașinii. Este atașat elastic, deoarece unele distorsiuni ale cadrului în timpul mișcării pot afecta negativ funcționarea motorului. Suporturile motorului sunt locurile în care motorul este atașat la cadrul mașinii. Motorul este montat în trei sau patru locuri. Între punctele de fixare există așa-numitele plăcuțe de fixare, care sunt responsabile pentru amortizarea vibrațiilor din cadru și asigurarea poziției de lucru a motorului.

De ce este necesară diagnosticarea?

Operabilitatea suportului motorului determină, de asemenea, puterea acestuia. Dacă suporturile se uzează, atunci puterea motorului la neregulile off-road sau rutiere scade. Mulți șoferi se pot gândi la defecțiunea oricărei componente sau suspensii, dar rareori cineva se gândește la suportul motorului. Cu toate acestea, este necesar să se efectueze diagnostice nu numai pentru ca motorul să funcționeze corect, ci și pentru a evalua starea șuruburilor de montare, deoarece uzura lor excesivă poate duce la ruperea fixării și deteriorarea nu numai a motorului, ci și la o serie de alte componente situate lângă motor. Nu este necesar să vă diagnosticați, deoarece este posibil să nu aveți experiența necesară pentru această procedură. Este mai bine să încredințați diagnosticul de montare a motorului profesioniștilor din Serviciul CasaAuto. În serviciul nostru, veți putea diagnostica eficient și rapid. Serviciul se distinge prin experiența și calitatea serviciilor prestate. De asemenea, în CasaAuto veți putea înlocui suportul, dacă este necesar.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des este necesar să diagnosticați suporturile motorului?

arrow

Diagnosticul elementelor de fixare trebuie efectuat împreună cu diagnosticul motorului, și anume, cel puțin o dată pe an