Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sudarea cu argon in Moldova

Dupa cum stiti, piesele din metale precum otelul inoxidabil, bronzul, cuprul, titanul si aluminiul practic nu se sudeaza intre ele. Ce se intampla daca trebuie sa imbinati piese auto din aluminiu sau tevi din otel inoxidabil? Exista o cale de iesire: trebuie sa utilizati sudarea cu argon. In acest caz, cel mai bine este sa contactati specialisti in domeniu. Daca sunteti siguri ca veti avea nevoie de un astfel de serviciu de mai multe ori, este logic sa continuati sa utilizati aceasta metoda de sudare.

Sudarea cu argon si beneficiile acesteia

Sudarea cu argon a pieselor mici este o incrucisare intre alte doua tipuri de sudare - electrica si gazoasa. Primul se refera la utilizarea unui arc electric, al doilea se refera la gaz. In rest, tehnologia este similara.

Avantajele sudarii cu argon:

✔ cusaturi de calitate;

✔ lipsa de deformare a cusaturilor sudate din cauza incalzirii moderate a metalului;

✔ capacitatea de a suda piese neuniforme;

✔ accelerarea semnificativa a executiei lucrarilor datorita utilizarii modului de temperatura ridicata.

Procesul de amestecare a materialelor este cauzat de efectul unui arc electric care descompune marginea metalica. Iar argonul din aceasta tehnologie este folosit pentru dozarea cusaturii. Otelul inoxidabil si metalele neferoase sunt oxidate din cauza oxigenului sau a impuritatilor din aer si, daca vorbim despre aluminiu, atunci acesta se aprinde in general in oxigen. Datorita faptului ca argonul este mai greu decat aerul, utilizarea acestuia va permite sa protejati zona sudarii cu argon a aluminiului sau a altor metale de factori externi.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Sudarea cu argon la CasaAuto

Acest tip de sudura poate fi realizat cu un electrod consumabil si fara compresie (Wolfram). In acest context, exista 3 metode de sudare cu argon la un pret normal:

✔ sudare automata cu argon cu un electrod de wolfram;

✔ sudare automata cu arc de argon;

✔ sudare manuala TIG.

Centrul de anvelope CasaAuto ofera servicii precum sudarea cu argon a jantelor auto, sudarea cu argon a tobei de esapament si a altor piese auto. Pretul sudarii cu argon la centrul CasaAuto va va satisface cu siguranta. Disponibilitatea de echipamente si specialisti cu experienta este cheia succesului nostru!

`

Intrebari frecvente

Cu ce metale lucrati?

arrow

Lucram cu cele mai populare metale care pot fi sudate cu argon, acestea fiind: aluminiul, otelul inoxidabil si alte metale feroase.

Efectuati sudarea cu argon la fata locului in Moldova?

arrow

Serviciul de sudare cu argon poate fi comandat la fata locului, trebuie doar sa apelati la centrul de anvelope din Chisinau la numarul din sectiunea de contacte.

Cat costa sudarea cu argon in Chisinau?

arrow

Pentru fiecare detaliu, costul este individual, in functie de complexitatea detaliului si de metalul din care este fabricat, mai detaliat prin telefon in sectiunea de contacte.

Ce metode de plata acceptati la centrul de anvelope?

arrow

Vizitand magazinul nostru de anvelope din Chisinau, puteti plati achizitiile si serviciile in orice mod convenabil pentru dvs.