Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea șasiului mașinii

Șasiul mașinii permite mașinii să se deplaseze de-a lungul drumului. Această parte constă din multe alte sisteme, cum ar fi amortizoare, suporturi, pârghii de suspensie etc. controlabilitatea mașinii depinde și de starea tuturor acestor componente, deci merită să diagnosticați șasiul o dată pe an. 

Ce include diagnosticul șasiului?

Diagnosticul trenului de rulare sau DHC include inspecția tuturor componentelor și sistemelor trenului de rulare pentru a determina funcționarea defectuoasă sau necesitatea înlocuirii. Această procedură vă permite să identificați o parte defectă mult mai devreme decât în cel mai critic moment. În timpul DCF, sunt verificate tijele amortizorului, pârghiile de suspensie, discurile de frână, plăcuțele, suportul de direcție, aparatul de aer condiționat și curelele generatorului. Mulți se pot întreba: Cât costă diagnosticarea șasiului? Prețul pentru diagnosticare este mult mai mic decât o reparație completă a nodurilor, dacă unul dintre ele eșuează. Nu vă zgârciți la o problemă atât de importantă, deoarece în caz de defecțiune a șasiului, riscați să pierdeți controlul vehiculului. Pentru a diagnostica șasiul, merită să contactați serviciile, deoarece disponibilitatea echipamentului și experiența de lucru vor permite angajaților să efectueze diagnostice vizuale și electronice ale șasiului. În rezolvarea acestei probleme, Serviciul CasaAuto vă oferă serviciile sale. În serviciul nostru, veți putea diagnostica șasiul eficient și la un preț accesibil pentru fiecare proprietar de mașină.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât durează diagnosticarea șasiului?

arrow

Diagnosticarea șasiului durează în medie aproximativ 30-40 de minute

De ce merită să contactați un service pentru diagnosticare?

arrow

Majoritatea șoferilor nu au suficientă experiență și echipament pentru a efectua diagnostice corecte și de înaltă calitate, așa că este mai bine să contactați serviciul nostru