Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimba uleiul de motor in Moldova

Schimbarea uleiului de motor este o intretinere de baza care permite functionarea corecta a motorului unei masini. Nu uitati sa faceti acest lucru la timp pentru a evita probleme inutile.

De ce este Important schimb ulei motor auto

Schimbarile regulate a uleiului de motor sunt esentiale pentru o functionare corecta si fara probleme a acestei unitati de putere. Uleiul de motor, ca si anvelopele auto, este consumabil si trebuie monitorizat cu atentie; uleiul lubrifiaza partile de lucru ale motorului. De asemenea, contribuie la functionarea corecta a sistemelor de distributie variabile cu supape si a dispozitivelor de tensionare a lantului hidraulic. Numeroasele functii si conditii dificile in care trebuie sa lucreze uleiul duc la un consum natural destul de rapid a acestuia.  In consecinta, regulara schimbare ulei motor este necesara.

Este la fel de important sa utilizati uleiul de motor cu specificatiile stabilite de producatorul vehiculului. De asemenea, prin schimb ulei motor auto, toate componentele se racesc in mod eficient, iar interiorul motorului este protejat de coroziune.

Pentru a elimina impuritatile daunatoare, la fel, este nevoie de a schimba uleiul de motor si filtrele. Producatorii de masini (motoare) folosesc metode diferite. Motorul contine un filtru pentru ulei sau un cartus de filtru substituibil. In acest din urma caz, putem vorbi despre aspectul ecologic al acestora. Aceste cartuse sunt mai usor de produs decat, de exemplu, filtrele din carcasa metalica.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Schimba uleiul de motor in Moldova la CasaAuto: procedura

Cel mai bine este sa schimbati uleiul de motor o data pe an sau la fiecare 15 mii de kilometri parcursi. Maxim - la fiecare 17 mii de kilometri. Exact cat poate rezista de obicei filtrul de ulei.

Un adevarat mester in schimbarea uleiului de motor stie ca acesta este un mod foarte convenabil de a mentine masina intr-o stare buna. Procedurile sunt efectuate nu numai rapid ci si cu o garantie a calitatii. S-ar putea sa va intrebati cat costa schimbarea uleiului in Moldova? Pret Acestea serviciu la CasaAuto nu este deloc scump. Va vom ajuta sa alegeti lubrifiantul conform tuturor instructiunilor. De ce merita sa ne contactati? La CasaAuto, schimb de ulei de motor se realizeaza prin eforturile mesterilor de prima clasa care folosesc echipamente moderne si lucreaza conform standardelor europene. Avem o selectie computerizata de uleiuri si filtre la preturi fixate de producatori.

Angajatii nostri pot sa se apropie la fata locului oriunde in tara. Puteti comanda un serviciu la fata locului pe site-ul magazinului online de vanzare anvelopelor Casaauto.md. Schimbarea uleiului de motor in Chisinau si in alte orase ale Moldovei cu noi este o decizie absolut corecta!

Intrebari frecvente

Unde sa schimb uleiul de motor?

arrow

Serviciul nostru este pe moneda, dar poti apela si la serviciul de iesire auto, iar in caz de urgenta, putem schimba uleiul la tine acasa. Puteti schimba uleiului de motor la un pret mic.

In cat timp va sosi specialistul?

arrow

Specialistii nostri ajung la fata locului intr-un timp foarte scurt, timpul mediu de asteptare este de 30 de minute.

Pretul pentru schimbarea uleiului auto?

arrow

Pretul depinde de costul uleiului si al filtrului de ulei, daca acesta trebuie inlocuit.

Despre ce trebuie de informat specialistul inainte de chemare?

arrow

Atunci cand comandati un serviciu de schimbare a uleiului auto, trebuie sa informati despre modelul masinii, vechimea acestuia si ce tip de ulei ati folosit inainte.

Cat timp dureaza schimbarea uleiului?

arrow

Procesul de schimbare a uleiului la fiecare masina este individual, timpul mediu pentru care specialistii efectueaza toate lucrarile este de 40 de minute.

Cum sa alegeti uleiul potrivit pentru masina dvs.?

arrow