Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 5938 по:

Fondata in anul 1931 in Japonia, compania ocupa la momentul actual pozitia de frunte in industria producatoare de anvelope, la nivel global. De-a lungul anilor compania s-a extins enorm. Primul succes semnificativ al companiei Bridgestone a fost obtinerea titlului de cel mai mare producator de anvelope din Japonia. Putin cite putin compania s-a extins si peste hotare, cistigind apreciere mondiala. In anul 1988, firma a achizitionat intreprinderea Firestone, o corporatie destul de respectata la nivel international, cu o istorie impresionanta. Aceasta a transformat Bridgestone in una dintre cele mai mari companii producatoare de cauciucuri si a creat o echipa globala, dedicata deservirii clientilor in orice colt al lumii. Principiile fundamentale fiind nivel superior de calitate, tehnologie si performanta. Bridgestone reprezinta o companie ce pune valoare pe opinia consumatorilor, iata de ce isi propune sa creeze un asortiment variat de pneuri care sa se potriveasca cu preferintele individuale ale conducatorilor de masina. Pe parcursul anilor 2007-2010, firma a fost furnizor principal de cauciucuri de Formula 1. Pe linga anvelope, compania elaboreaza felurite produse industriale, cum ar fi: spuma poliuretanica pentru scaune auto si interior, furtunuri marine pentru incarcarea si descarcarea petrolierelor, produse specializate cu furtun de precizie, cai de cauciuc pentru tractoare pe senile si multe altele.

Cauciucuri Bridgestone despre confectionarea produselor:

Inovatiile introduse pe parcursul anilor doar au intensificat aprecierea in rindurile soferilor si a expertilor din industria producatoare de cauciucuri. Bridgestone dicteaza propriile reguli cind vine vorba de fabricarea pneurilor, accentul fiind intotdeauna pus pe deplasare confortabila, rezistenta la uzura si preturi avantajoase. Fiind o companie cu renume mondial, firma investeste sume colosale in materii prime si tehnologii intrebuintate in producerea pneurilor. In acelasi sens, compania se bucura de un sir de zone specializate, preconizate direct testarilor cauciucurilor. La conducatorii de masina ajungind doar cauciucuri verificate minutios si sigure din toate punctele de vedere. Firma propune in Chisinau cauciucuri predestinate diferitor tipuri de masini, iata de ce fiecare conducator auto dispune de posibilitatea de a alege un model potrivit catre propriul automobil.

Bridgestone anvelope in Moldova.

Anvelopele Bridgestone sunt livrate in Moldova si practic in fiecare regiune de pe globul pamintesc. Fie vorba ca preferati o deplasare cu viteza, mai linistita, circulati preponderent pe drumuri off-road, Bridgestone dispune de modele corespunzatoare pentru toate aceste circumstante si multe altele. Companie prezinta intregul asortiment: anvelope de vara Bridgestone, anvelope de iarna Bridgestone si cauciucuri Bridgestone all-season. Magazinul de anvelope Casaauto este la dispozitia dumneavoastra pentru a procura pneuri de calitate inalta. Consultantii nostri sunt mereu gata sa va ofere o mina de ajutor, in caz de necesitate.  Anvelope Bridgestone preturi inpecabile in Chisinau la online magazinul Casaauto.md in toata Republica Moldova!

Care sunt caracteristicile anvelopelor Bridgestone?

Producatorii polonezi de anvelope Bridgestone se arata perfect pe diferite suprafete ale drumului, dar principala diferenta va fi aratata in ploi abundente, deoarece exista caneluri pe trepte pentru repulsia apei.

Aveti anvelope Bridgestone de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca Bridgestone de vara, iarna si tot sezonul.

 

Aveti capacitatea de a livra anvelope Bridgestone?

Da, livrarea si re-curatarea anvelopelor functioneaza in toata tara.

 

Cum sa comandati anvelope Bridgestone si sa plasati o comanda?

Puteti comanda anvelope contactand contactele listate pe site sau sunand la +373 609 05 555