Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Selectarea
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Бренд
Модель
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde Tara
Australia
Austria
Belarus
Belgia
Marea Britanie
Germania
Olanda
India
Indonezia
Italia
China
Coreea
Polonia
Portugalia
Rusia
Romania
Сербия
Slovacia
Slovenia
SUA
Tailanda
Taiwan
Turcia
Ucraina
Finlanda
Franța
Cehia
Suedia
Africa de Sud
Japonia
Ungaria
Ungaria
Ascunde
Rezultatele cautarii: 5973 Sortare по:

Anvelope sigure Bridgestone!

Fondata in anul 1931 in Japonia, compania Bridgestone ocupa la momentul actual pozitia de frunte in industria producatoare de anvelope, la nivel global. De-a lungul anilor compania s-a extins enorm. Primul succes semnificativ al companiei Bridgestone a fost obtinerea titlului de cel mai mare producator de anvelope din Japonia. Putin cite putin compania s-a extins si peste hotare, cistigind apreciere mondiala. In anul 1988, Bridgestone a achizitionat intreprinderea Firestone, o corporatie destul de respectata la nivel international, cu o istorie impresionanta. Aceasta a transformat Bridgestone in una dintre cele mai mari companii producatoare de anvelope si a creat o echipa globala, dedicata deservirii clientilor in orice colt al lumii. Principiile fundamentale fiind nivel superior de calitate, tehnologie si performanta. Bridgestone reprezinta o companie ce pune valoare pe opinia consumatorilor, iata de ce isi propune sa creeze un asortiment variat de pneuri care sa se potriveasca cu preferintele individuale ale conducatorilor de masina. Pe parcursul anilor 2007-2010, Bridgestone a fost furnizor principal de anvelope pentru Formula 1. Pe linga anvelope, Bridgestone elaboreaza felurite produse industriale, cum ar fi: spuma poliuretanica pentru scaune auto si interior, furtunuri marine pentru incarcarea si descarcarea petrolierelor, produse specializate cu furtun de precizie, cai de cauciuc pentru tractoare pe senile si multe altele.

Inovatiile introduse pe parcursul anilor doar au intensificat aprecierea in rindurile soferilor si a expertilor din industria producatoare de anvelope. Bridgestone dicteaza propriile reguli cind vine vorba de fabricarea pneurilor, accentul fiind intotdeauna pus pe deplasare confortabila, rezistenta la uzura si preturi avantajoase. Fiind o companie cu renume mondial, Bridgestone investeste sume colosale in materii prime si tehnologii intrebuintate in producerea pneurilor. In acelasi sens, compania se bucura de un sir de zone specializate, preconizate pentru testarea anvelopelor. La conducatorii de masina ajungind doar cauciucuri verificate minutios si sigure din toate punctele de vedere. Bridgestone in Chisinau propune anvelope pentru diferite tipuri de masini, iata de ce fiecare conducator auto dispune de posibilitatea de a alege un model potrivit pentru propriul automobil.

Anvelope Bridgestone in Moldova.

Anvelopele Bridgestone sunt livrate in Moldova si practic in fiecare regiune de pe globul pamintesc. Fie vorba ca preferati o deplasare cu viteza, mai linistita, circulati preponderent pe drumuri off-road, Bridgestone dispune de modele corespunzatoare pentru toate aceste circumstante si multe altele. Companie prezinta intregul asortiment: anvelope de vara Bridgestone, anvelope de iarna Bridgestone si cauciucuri Bridgestone all-season. Magazinul de anvelope Casaauto.md este la dispozitia dumneavoastra pentru a procura pneuri Bridgestone. Consultantii nostri sunt mereu gata sa va ofere o mina de ajutor, in caz de necesitate. Cumparati anvelope Bridgestone in Chisinau de la online magazinul Casaauto.md la cel mai avantajos pret din Republica Moldova!