Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificarea generatorului pentru mașini

Generatorul este considerat un element important al automobilului. Daca se uzeaza, acest lucru va duce la imobilizarea garantata a vehiculului dvs., dupa ce o sa conduceti doar 20-30 km.

Verificarea alternatorului auto cu un tester in CasaAuto.md

Sunt larg raspandite problemele legate de sistemul de alimentare cu energie electrica. Merge vorba in mod general, despre sursele si consumatorii de energie electrica. Diagnosticarea generatorului – este un serviciu foarte popular peste tot. Componenta de mai sus functioneaza strans legat cu bateria. Problemele cu o componenta vor provoca cu siguranta altele noi – pe rand.

Multe elemente se uzeaza si sunt deteriorate deoarece sunt operate pentru o lunga perioada de timp si sunt afectate de factori negativi. Acest lucru se aplica componentelor, cum ar fi rulmentii, regulatorii de tensiune, redresorul, periile colectoare. Deci, verificarea corectitudinii de a generatorului auto ar trebuie de efectuat in viitorul apropriat.

Luand in considerare constructia generala a unitatii descrise, defectiunile sunt mecanice (atunci cand corpusul, elementele de fixare, arcurile sunt deteriorate) si electrice (cand periile se ard, se formeaza defectiuni si scurtcircuite).

Care sunt semnele specifice dupa care se poate intelege ca, fara diagnostica generatorului masinii nu se poate face nimic?

  • Clipirea sau arderea constanta a lampii de avertizare de descarcare a bateriei.

  • Bateria se supraincalzeste sau se descarca rapid.

  • Farurile pornite ale automobilului incep sa straluceasca mai putin puternic.

  • Odata cu functionarea motorului, se aude un sunet de natura zguduitoare sau silentioasa.

  • Se intampla o schimbare in stralucirea luminii optice, atunci cand turatia creste.

  • Prezenta zgomotului straniu, a scartaitului si a bazaitului de la generator.

Adesea, defectiunile apar daca exploatarea continua suficient de mult timp sau cand a venit momentul „norocos” pentru coroziune. De asemenea, nu trebuie de uitat ca, orice parte, mai devreme sau mai tarziu, se va epuiza resursele si va deveni complet inutilizabila. Inlocuirea centurii alternatorului – este ceea ce poate fi necesar!

De asemenea, are rost sa evidentiem urmatoarele motive pentru cauzele defectelor:

  • utilizarea pieselor de schimb de calitate scazuta;

  • incalcarea standardelor de functionare a masinii sau a regimurilor permise;

  • influenta factorilor de mediu negativi, inclusiv a temperaturii inalte, a murdariei, a reactivilor chimici.

Cele mai noi generatoare, de regula, nu implica posibilitatea de reparare a rulmentilor si componentelor echipamentelor electrice. Deci, va fi nevoie de inlocuire, dupa ce urmatoarea etapa este trecuta sub forma unui kilometraj de o anumita lungime.

Verificarea starii de sanatate a generatorului auto – Chisinau

In cazul unor dificultati la pornirea motorului, probabil ca problema este in generatul automobilului. Pentru a determina cauza problemei cat mai exact posibil, trebuie sa contactati mesterii autoservice-lui de la CasaAuto. Avem echipamentele si instrumentele necesare pentru o verificare normala a generatorului automobilului.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum se poate defecta generatorul?

arrow

Exista 4 defectiuni principale ale generatorului: blocarea rulmentului – in timp ce conduceti, Generatorul este in continua miscare si, deoarece rulmentii au o densitate mare, centura generatorului sufera cel mai mult, daca centura se rupe, atunci ar trebui sa va ganditi la o schimbare brusca a centurii, deoarece bateria dvs. va inlocui toate electricele din masina si se va opri incarcarea, dupa ce ati condus fara centura, va trebui sa diagnosticati bateria. Arderea infasurarii, intra in defectiune din cauza patrunderii substantelor chimice. Urmatorul motiv al defectiunii generatorului este uzura periilor, iar ultimul motiv este defectarea releului regulatorului. Exista multe motive pentru defectarea generatorului, atunci cand efectuam diagnostice, vom putea determina imediat ce trebuie schimbat in masina dvs. si veti economisi timp si bani.

Este posibil sa diagnosticati singur generatorul?

arrow

Da, dar trebuie sa o faceti foarte atent si sa stiti ce trebuie verificat, deoarece exista o mare probabilitate ca piesele reparabile sa esueze dupa diagnosticare. Exista mai multe reguli care trebuie respectate pentru diagnostic, una dintre regulile principale nu este utilizarea unei tensiuni mai mari de 12V.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile, dupa diagnosticarea generatorului, puteti comanda imediat servicii de reparare a generatorului la fata locului, atat reparatii complete, cat si reparatii detaliate, de exemplu, puteti inlocui centura generatorului etc.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site