Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificați disponibilitatea acestui produs prin telefon

Numele marcii K&K este alcatuit din literele initiale ale companiilor fondatoare KraMZ si Komos. Instalatiile de productie sunt situate pe teritoriul intreprinderii ruse si in zona inconjuratoare. Apropierea de principalul furnizor de materii prime face posibila obtinerea de aluminiu primar in stare topit.

PROCESUL DE PRODUCTIE JANTE K&K CONSTA DIN CÂTEVA ETAPE PRINCIPALE:

  • Intocmirea specificatiilor tehnice, elaborarea constructiei si proiectarii folosind tehnici de modelare 3D, teste virtuale pentru eliminarea deficientelor in faza de proiectare (inainte de lansarea in productie).
  • Producerea unei matrite din otel care poate rezista la incalzire de pana la 800°C.
  • Prepararea aliajului. Este fabricat din aluminiu lichid cu adaos de siliciu cristalin, care asigura principalele caracteristici mecanice si de turnare ale materialului.
  • Turnarea semifabricatelor urmat de controlul fluoroscopic al integritatii structurii.
  • Prelucrarea semifabricatelor folosind cele mai noi echipamente americane si japoneze.
  • Etapa finala este vopsirea, realizata folosind nanotehnologia necesara. Acest lucru confera vopselei proprietati adezive bune si, de asemenea, o face rezistenta la abraziune si agresiuni chimice.

Caracteristicile K&K Jante le fac una dintre cele mai bune solutii din acest segment de pret. Daca doriti sa cumparati jante de aliaj K&K, trebuie doar sa vizitati serviciul auto CasaAuto. O gama larga de oferte, preturi rezonabile, servicii excelente - toate acestea va vor permite sa beneficiati si sa va bucurati de cumparaturi. Aici puteti alege anvelope, jante forjate, jante de otel de orice dimensiune de la orice producator.

Pentru a cumpara Jante K&K in Chisinau, faceti clic pe butonul de finalizare a comenzii si accesati formularul pentru inregistrarea comenzii. Vom face tot posibilul ca sa primiti produsele la timpul potrivit.