Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pret
Vascozitate(SAE):
0W-16
0W-20
0W-30
0W-40
5W-20
5W-20
5W-30
5W-40
5W-50
10W
10W-30
10W-40
10W-50
10W-60
15W-40
15W-50
20w-20
20W-50
20W-60
30W
75W-90
75W-140
80W-90
188
120
184
75W-80
30
Ascunde Volum
1 l
4 l
5 l
6 l
7 l
10 l
20 l
60 l
200 l
205 l
208 l
2 L
3 L
30 l.
0.5 l
Ascunde Combustibil
Benzină
Gaz
Diesel
Ascunde Producator
Wolf
Pemco
Frostterm
Siboil
Shell
Volga Oil
FanFaro
Mazda
Pilots
Кama Oil
Opel
Hundert
Kuttenkeuler
Zic
Catol Lux
GT Cruizer
GT Cruizer
3ton
Luxoil
Новоуфимск
Suzuki
Mercedes-Benz
Motul
Toyota
Volkswagen
Nissan
Lexus
Ford
Mobil
Aral
Oilright
Lukoil
Gazpromneft
Motor lux
Grom-ex
Bars
Venol
Favorit
Castrol
Bardahl
Elf
Luxe
Chempioil
Fuchs
Total
Lotos Oil
Navigator
Country
Sib Trol
Ravenol
Rolf
Kixx
Rosneft
Rheinol
Eurol
Aminol
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 275 Sortare по:

Uleiul de motor semisintetic, merita cumparat din mai multe motive, acesta combina avantajele lubrifiantilor celorlalte doua optiuni. Este produs pe baza de uleiuri minerale cu adaos de aditivi sintetici. Astfel, se obtine un produs universal. Retineti ca uleiul semisintetic poate fi turnat in siguranta in motoarele oricarui vehicul, indiferent de tara de productie, marca si model. Este universal, prin urmare este utilizat in mod activ pentru motoarele diesel si cu benzina atat ale camioanelor, cat si ale autoturismelor. De asemenea, uleiul de motor semisintetic este potrivit pentru motoarele performante cu grup de turbosupraalimentare. Acesta este eficient chiar si in timpul pornirii la rece.

Uleiul semisintetic este cea mai buna alegere!

Utilizarea uleiurilor semisintetice in motoarele uzate este larg raspandita. La urma urmei, acest lubrifiant se remarca prin densitatea sa - ceea ce inseamna ca este capabil sa umple toate golurile de pe suprafata elementelor vechi ale motorului. Pretul uleiului de motor semisintetic nu depaseste pe cel al altor tipuri de uleiuri si este recomandat pentru utilizare la motoarele cu volatilitate ridicata a lichidului pentru a reduce consumul.

De ce atat de multi proprietari de masini cauta sa cumpere ulei de motor semisintetic? Sa enumeram principalele avantaje ale acestui produs.

✔ Rezistenta la temperaturi ridicate si scazute.

✔ Fluiditate ridicata.

✔ Proprietate penetrativa buna.

✔ Efect redus de pierdere a combustibilului.

✔ Cost accesibil.

✔ Volatilitate redusa.

Pentru a cumpara uleiuri de motor minerale, ulei pentru motor sintetice si semisintetice, accesati magazinul online CasaAuto. Oferim numai produse de inalta calitate de la furnizori respectati la nivel international. Managerii nostri va vor ajuta cu placere sa aflati toate informatiile necesare cu privire la anvelope noi pentru auto, accesorii si uleiuri semisintetice pentru masini. La dispozitia dumneavoastra este un sortiment mare, o interfata web potrivita pentru cautare, crearea cu usurinta a comenzii si livrare prompta (dupa dorinta).

Care este particularitatea uleiului semisintetic?

Numai numele unui astfel de ulei sugereaza ca acest ulei este pe jumatate sintetic, dar de ce trebuie sa faceti astfel de proportii, acum ne vom da seama. Pentru inceput, trebuie sa intelegem ca se intampla situatii diferite in viata si atunci cand exista o lipsa de fonduri pentru a cumpara ulei sintetic de inalta calitate, avem posibilitatea de a cumpara ulei semisintetic, cu alegerea corecta a uleiului semisintetic, puteti gasi un ulei care nu va fi mai rau decat uleiul sintetic.

Ce este inclus in uleiurile semisintetice?

Atunci cand creeaza ulei mineral, unele companii fac o medie de aur adaugand o multime de aditivi si imbunatatind proprietatile uleiului, din care se obtine apoi un ulei semisintetic, care la randul sau este foarte aproape de sintetice si uneori egal cu acesta.

Ce servicii aveti?

In serviciul nostru auto exista tot felul de servicii pentru masina dvs., puteti alege, de asemenea, anveloperotibaterii pentru masina dvs. si puteti alege servicii potrivite pentru dvs. in timp ce schimbati uleiul de pe masina.

Cum pot comanda servicii de la tine?

Puteti comanda servicii apelandu-ne la +373 609 05 555

De asemenea, puteti face serviciul lasand pur si simplu datele de contact atunci cand comandati produsul

Sau contactandu-ne prin contacte.