Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea sistemul de directiei

In ceea ce priveste sistemul de directie, acesta este un sistem extrem de important, cuprinzand o multitudine de componente si mecanisme care sincronizeaza pozitia volanului si unghiul rotilor din fata. Scopul principal al acestui sistem pentru orice vehicul este de a permite soferului sa vireze si sa mentina directia de deplasare stabilita de acesta. 

Scopul diagnosticarii directiei este de a identifica defectiunile sistemului de directie al vehiculului. In acest fel, starea tehnica a acestuia poate fi verificata pentru a determina cauza si amploarea masurilor de reglementare sau de reparare care trebuie luate pentru a le remedia cat mai curand posibil. 

Starea tehnica a sistemului de directie al unui vehicul este determinata de conditiile de eficienta tehnica. O parte din acest ultim set de conditii sunt exprimate in mod descriptiv, iar altele sunt parametri specifici pentru verificarea starii tehnice a sistemului de directie. 

Masura in care sunt indeplinite conditiile descriptive ale performantei tehnice este, de obicei, evaluata organoleptic (care se bazeaza pe simturi). In timp ce metodele instrumentale sunt utilizate pentru a masura valorile parametrilor de diagnosticare. Conditiile tehnice de performanta pentru acest sistem se impart in doua grupe semnificative: detectarea uzurii si detectarea reglajelor. Este posibil sa fie momentul sa va decideti sa inlocuiti mecanismul de directie.

Verificarea jocului de bracare a directiei trebuie sa includa: verificarea initiala, verificarea ajustarii (geometrie), verificarea mecanismului de servodirectie.

Doriti sa comandati acest lucru si alte servicii (de exemplu, inlocuirea pompei de servodirectie) sau inlocuirea cremalierei de directie)? Profesionistii de la CasaAuto sunt pregatiti sa efectueze orice operatiune disponibila la cel mai inalt nivel de maiestrie! Contactati oricand atelierul nostru de deservire auto - vom evalua si va vom ajuta! Diagnosticarea directiei poate fi efectuata aici la un pret foarte rezonabil.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cand aveti nevoie de diagnosticarea Directiei?

arrow

Daca incepeti sa observati cand conduceti ca volanul se intoarce strans, scutura, vibreaza, atarna, rotile reactioneaza tarziu, acest lucru indica deja ca masina este in stare de urgenta si trebuie dusa la service.

Ce dauneaza Directiei?

arrow

Adesea, atunci cand conducem, rareori ne gandim la faptul ca masina se strica chiar acum, daca aveti o sina antera rupta si umiditatea care a ajuns acolo a inceput deja procesul de oxidare, ceea ce va duce in curand la o defectiune a sistemului de directie. Un alt factor care va costa un ban destul este un fluid nepotrivit pentru GUR, incredere specialistii nostri vom inlocui lichidul pentru masina ta.

Ce alte servicii exista in CasaAuto?

arrow

Aici nu numai ca puteti diagnostica directia, ci si cat de banal nu ar suna sa o remediati. In serviciul nostru auto puteti inlocui centura GUR, inlocuiti garniturile raftului de directie, inlocuiti varfurile de directie si multe altele in serviciul nostru auto.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site. Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site