Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea lichidelor tehnice in Chisinau

Fiecare masina foloseste nu acelasi tip, ci fluide tehnice diferite. Acestea va permit sa operati complet vehiculul. Este necesar sa se diagnosticheze antigel, electrolit, spalatorie pentru a stabili starea lor actuala cu un grad ridicat de precizie. Cand lichidele isi epuizeaza propriile resurse, acestea trebuie actualizate.

Sa vorbim mai multe despre refractometru. Acest dispozitiv special va permite sa diagnosticati fluidele tehnice dintr-o masina. Datorita lui, este posibil sa se determine cu exactitate starea acestora cu adoptarea ulterioara a masurilor urgente. Asadar, antigelul asigura buna functionare a sistemului de racire, astfel incat valoarea acestuia este de netagaduit. De asemenea, trebuie sa se inteleaga in ce pozitie se afla electrolitul bateriei deservite.

Lichidele au o data de expirare, iar intr-o zi se termina. Atunci executarea functiilor directe va deveni imposibila. Si in unele cazuri, exista chiar deteriorarea unui anumit sistem din masina, atunci cand schimbarea uleiului si a lichidelor este esentiala. De exemplu, antigelul, care nu mai are proprietatile sale originale, nu mai elimina caldura, iar uleiul nu unge elementele motorului. Producatorii sunt obligati sa indice cat mai clar perioada de timp dupa care lichidul trebuie schimbat. Si daca masina a fost folosita cel mai activ, uneori procedura se efectueaza chiar mai devreme.

In serviciile auto bune, lucrarile de diagnosticare eficiente sunt efectuate cu ajutorul direct al unui refractometru. Specialistii sunt clar constienti de proprietatile pe care le are un lichid. Aceasta este urmata de o comparatie atenta a acestor date cu informatiile obtinute ca urmare a utilizarii dispozitivului. Rezultatele foarte clare obtinute arata clar starea fluidelor tehnice si ne permit sa tragem concluziile corecte. Aceasta operatiune trebuie luata in considerare, pentru ca altfel va asteapta consecinte neplacute. De acord, este mai usor sa diagnosticati un lichid decat sa cheltuiti bani pe reparatii din cauza unor probleme grave.

Pentru a obtine o garantie de 100% a eficacitatii reale a operatiunii descrise, trebuie sa contactati angajatii CasaAuto. Service-ul nostru auto ofera urmatoarele beneficii:

  • Precizia masuratorilor.
  • Pret accesibil.
  • Serviciu de calitate.

Profesionistii cu experienta vor determina cu exactitate starea fluidelor tehnice din „calul tau de fier”.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care sunt principalele uleiuri din masina?

arrow

Exista doar 5 uleiuri principale in masina - acesta este uleiul de motor, uleiul de transmisie, antigelul, lichidul de servodirectie, lichidul de frana.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.