Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificați disponibilitatea acestui produs prin telefon

Jante SKAD este o companie foarte tânără. Aceasta a fost fondată în 2002 și a început producția în 2004. Astăzi, SKAD Jante este unul dintre cei mai importanți producători de jante de aliaj ușor din întreaga lume. Capacitatea a fost majorată permanent și ajunge la sfârșitul anului 2012 la 2,5 milioane de piese.

Compania deține astăzi facilități de producție de ultimă generație. Mașinile de topire, echipamentele cu raze X, tratamentul termic precum și mașinile de vopsit provin exclusiv din Germania și Italia.

Dimensiunile standard ale jantelor care sunt produse variază între 13" și 20" și sunt vopsite în 14 culori diferite.

Toate modelele, fiind produse în turnare la presiune joasă, sunt 100% radiografiate și vor fi testate conform standardelor internaționale înainte de a fi expediate. În 2008, SKAD a fost premiat de Ford Motor Company cu Q1-Award. Asta înseamnă, că este un furnizor de primă prioritate al Fordului.

Protecția mediului joacă un rol major în compania dată. Lucrează cu un sistem de reciclare închis și au instalat un management de mediu propriu. Ei controlează foarte strict poluarea în toate zonele, stabilesc anual standarde noi și mai ridicate pentru o poluare redusă și o utilizare mai eficientă a resurselor.

Uzina de turnare și mecanică este un producător de înaltă tehnologie de accesorii din aluminiu turnat pentru autoturisme. De atunci compania a implementat o serie de schimbări calitative și progresive asociate cu creșterea și dezvoltarea unităților de producție. În 2005, fabrica a fost certificată în conformitate cu gama de standarde. În 2006 au început primele livrări către fabricile de asamblare auto. În 2008, SKAD a fost recunoscut ca furnizor de calitate preferat al Ford Motor Company și a primit certificatul Ford Q1. În 2012, capacitatea de producție a companiei a ajuns la 1650 de mii de roți pe an. În prezent, Uzina de turnare și mecanică ocupă poziția de lider pe piața jantelor din aluminiu turnat.

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

  • Proiectarea și fabricarea pentru producerea jantelor se realizează în cadrul companiei. În etapa de proiectare sunt utilizate sisteme software. Fabricarea se realizează în unitatea proprie de producție.

  • Jantele din aluminiu turnat sunt realizate din aliaj de aluminiu având rezistență ridicată la coroziune prin turnare la presiune joasă.

  • Fiecare produs este supus controlului cu raze X, echipată cu o detectare automată a defectelor, iar toate jantele sunt testate pentru etanșeitate.

  • În etapele de dezvoltare și lansare produsele sunt testate în propriul lor laborator acreditat pentru conformitatea cu standardele de calitate. O serie de tipuri de produse sunt certificate în laboratoare străine și au permisiunea pentru comercializare pe piețele din Europa de Vest.

Autoservice CasaAuto mereu are în stoc anvelope, jante forjate, jante de otel pentru fiecare model de mașină. Vă ajutăm cu drag să faceți cumpărăturile necesare!