Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea placutelor de frana in Moldova

Una dintre componentele principale ale sistemului de franare sunt placutele de frana, a caror inlocuire periodica este urgent necesara. In timpul functionarii sistemului, placutele sunt apasate pe disc de catre pistoane, iar aceasta presiune ajuta la franarea vehiculului. Nu exista nicio indoiala: inlocuirea la timp a placutelor de frana este un lucru vital. Daca acestea sunt in stare buna, atunci conducerea va fi in siguranta. Iar daca acestea se blocheaza, fluiera, trosnesc si sunt uzate - consecintele pot fi grave. Placutele de franare, anvelopele auto si uleiul de motor sunt consumabile si necesita cea mai mare atentie.

Cand trebuie inlocuite placutele de frana?

Grosimea garniturii de frictiune indica necesitatea inlocuirii placutelor de frana din fata sau din spate. Daca aceasta este mai mica decat este recomandat de producator, ar trebui sa va adresati la profesionisti. Modelele de vehicule mai noi au senzori de uzura care inchid circuitul electric la contactul cu discul de frana atunci cand grosimea placutei este prea mica.

Ce se intampla daca masina nu este echipata cu solutia adecvata? Aceasta inseamna ca defectiunea va fi detectata in timpul inspectiilor periodice, cand starea sistemului de franare este verificata cu atentie. Schimbarea placutelor in Chisinau poate fi necesara si daca se detecteaza o uzura neuniforma a acestora, deoarece aceasta afecteaza negativ franarea.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuirea placutelor de frana la CasaAuto: procesul

Pentru un serviciu fiabil de inlocuire a placutelor de frana, este bine de inlocuit ambele roti de pe aceeasi axa a vehiculului. La centru de serviciile auto CasaAuto, lucrarile incep cu imobilizarea vehiculului. Apoi rotile sunt indepartate, iar clemele sunt desurubate si scoase. La aceasta etapa, se verifica starea ghidajelor, garniturilor de etansare si a husei anti-praf.
Aceste lucrari sunt realizate deoarece blocurile noi vor avea o captuseala mai mare decat cele care au fost utilizate pana acum. Pentru a pregati corespunzator sistemul, pistonul este apasat in etrier, ceea ce ridica nivelul lichidului de frana. Pentru a schimba placutele cat mai usor posibil, puteti utiliza un bloc mai mic pentru ca acesta sa se potriveasca corect.

Angajatii nostri acorda o atentie deosebita selectarii elementului in ceea ce priveste temperatura de fierbere. La vehiculele cu senzori de uzura a placutelor de frana, acesti senzori sunt, de asemenea, inlocuiti.
Doriti sa aflati cat costa inlocuirea placutelor de frana in Moldova la CasaAuto? Foarte ieftin, dar de inalta calitate! Puteti afla toate informatiile necesare vizitand site-ul magazinului de vanzare a anvelopelor in Moldova.

Intrebari frecvente

Cat costa inlocuirea placutelor de frana in Chisinau?

arrow

Pentru a afla costul exact, trebuie sa contactati specialistii care va vor spune ce placute de frana vi se recomanda sa instalati si vor analiza complexitatea inlocuirii acestora la modelul dvs. de masina.

Cum se efectueaza plata?

arrow

Costul serviciului si toate lucrarile sunt anuntate in avans, plata se face dupa finalizarea lucrarii. Plata este acceptata in numerar, precum si prin carduri bancare.

Cat dureaza inlocuirea unei perechi de placi?

arrow

Timpul mediu pentru a finaliza inlocuirea unei perechi de placi este de 40 de minute.