Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea sistemului de racire in Chisinau

Sistemul de racire al autovehiculului Dvs este un element cheie care indeplineste sarcini foarte importante. Pentru a reactiona rapid la orice nereguli din intregul sistem, merita sa stiti cum functioneaza acesta. Defectiunile pot fi foarte grave si este necesara o diagnosticare periodica a sistemului de racire al vehiculului - la un pret foarte rezonabil.

Sa incepem cu faptul ca vehiculul are nevoie de ea nu numai vara. Da, la temperaturi ridicate, protejeaza motorul de supraincalzire. Cu toate acestea, sistemul asigura, de asemenea, o temperatura optima de functionare in timpul iernii, deoarece incalzeste unele componente ale motorului si interiorul vehiculului.

Este greu sa nu mentionam ca are un impact enorm asupra sigurantei la volan. Functionarea corecta trebuie monitorizata de catre conducatorul auto si reglata de catre un angajat al atelierului. De exemplu, unul dintre semnele clare ale unei scurgeri de lichid de racire este faptul ca circulatia aerului este afectata, iar umiditatea nu poate fi eliminata, dupa cum reiese din geamurile aburite. Un diagnostic al sistemului de racire a motorului este, de asemenea, important, deoarece are un impact enorm asupra functionarii economice a motorului. La urma urmei, buna functionare a acestui sistem determina rapiditatea cu care unitatea de actionare atinge temperatura optima de functionare. Acest lucru, la randul sau, afecteaza consumul de combustibil.

In majoritatea masinilor moderne, producatorii folosesc principiul asa-numitei circulatii fortate a lichidului de racire. Lichidul de racire special circula in blocul de cilindri, trece prin conductele de apa si apoi ajunge la incalzitorul salonului. De regula, aceste sisteme sunt inchise ermetic si functioneaza la presiunea corecta.

Cu toate acestea, pe masura ce kilometrajul si varsta vehiculului cresc, intregul sistem de racire se deterioreaza treptat. Si in acest caz, multe lucruri depind de sofer. Trebuie sa intelegeti ca aceste costuri sunt direct afectate, de exemplu, de calitatea lichidului de radiator utilizat si de inlocuirea regulata a acestuia. De asemenea, este foarte daunator sa umpleti radiatorul cu apa, ceea ce, din pacate, deseori practica conducatorii auto.

Doriti sa va bucurati de conducerea la volan si sa nu va fie teama ca masina Dvs refuza brusc sa va asculte? Apoi, faceti verificarea sistemului de racire la CasaAuto pentru a va asigura ca acesta si toate componentele sale sunt intotdeauna in stare perfecta de functionare. Astfel, veti avea liniste si confort in timp ce conduceti vehiculul Dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce alte servicii de sistem de racire aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru sistemul de racire al tuturor masinilor. Dupa trecerea diagnosticului in serviciul nostru auto, mecanicul va va spune cum sa procedati cel mai bine: repararea radiatoarelor auto sau inlocuirea pompei de racire; curatarea sistemului de racire sau necesitatea inlocuirii lichidului din sistemul de racire si alte servicii pentru sistemul de racire. Mecanicul va va oferi fie reparatii, fie inlocuire, in functie de gradul de deteriorare a unui anumit mecanism.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

De ce am nevoie de un diagnostic al sistemului de racire?

arrow
 
O defectiune a sistemului de racire va avea un efect negativ asupra functionarii motorului, deoarece motorul va incepe sa se supraincalzeasca sau nu se va incalzi deloc la temperatura de functionare. Defectiunile pot fi atat mici, lichidul de racire ar putea pur si simplu sa se epuizeze, dar si grave pentru motor. Diagnosticarea va permite sa identificati problema intr-un mod rapid si sa o rezolvati in modul cel mai uman.

Poate o soba care nu functioneaza sa indice o defectiune a sistemului de racire?

arrow
 
Da, o soba care nu functioneaza indica, de asemenea, ca sistemul de racire este defect si ceva nu merge bine.