Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 6737 по:

Cind vorbim despre anvelope, probabil una dintre primele companii care ne apar in minte este, fara indoiala, Michelin. In ce ar fi cauza acestui instinct dezvoltat care ne duce automat la Michelin? In primul rind vorbim despre o companie ce activeaza tocmai din anul 1889, care a trecut prin toate incercarile timpului si a reusit sa ramina la suprafata, dar nu ca o intreprindere oarecare, ci ca una de top.

Anvelope Michelin – recunoscuta la nivel global

De-a lungul anilor brandul a construit, strategic si sigur, o reputatie de neclintit, imposibil de a fi zdruncinata chiar si de cea mai puternica alunecare de teren. Multe dintre companiile ulterioare au incercat sa absoarba spiritul estetic si strategiile dezvoltate de producatori, unele au reusit mai mult, altele mai putin, dar un lucru este cert, Compania prezinta brandul care dicteaza tendintele, fondatorul inovatiilor ce influenteaza in mod direct opinia altor intreprinderi producatoare de roti Michelin. Acolo unde exista masini, exista automat si anvelope Michelin, Chisinau nu face exceptie. Aceste componente sunt strins legate unele de altele, fiind intr-o relatie de interdependenta. In perioada actuala, compania ocupa locul 2 la nivel global printre cele mai mari intreprinderi producatoare de pneuri, fapt ce arata inca o data influenta sporita a brand-ului in cauza asupra industriei de roti Michelin. Compania produce pneuri pentru masini de tip pasager, camionete, camioane, SUV-uri, biciclete, motociclete si multe altele.

Cauciucuri Michelin in Moldova

Utilizarea unui cauciuc de calitate superioara ajuta a asigura un consum eficient de combustibil, fapt ce atrage cel mai mult conducatorii de masina. Brandul garanteaza o performanta bine echilibrata, cu factori de risc incredibil de mici, iar conducatorii de masina pot fi siguri ca vor avea parte de siguranta deplina. Expertii de la compania dispun de numeroase centre de cercetare, unde rotile sunt testate si verificate, si unde sunt introduse cele mai inovative idei pentru functionarea desavirsita a mijlocului de transport. Pneurile asigura performanta maxima pe orice tip de drum, deoarece sunt proiectate prin intermediul celor mai moderne tehnologii. Cauciucuri Michelin se remarca printr-o distanta de frinare mica, un ambreiaj desavirsit cu suprafata de drum si un nivel practic imperceptibil de zgomot in timpul deplasarii cu masina. Fiecare proprietate implementata in structura cauciucurilor Michelin este indreptata spre garantarea confortului superior. Cumpara in Chisinau la un pret avantajos anvelope Michelin de vara, anvelope Michelin pentru iarna, precum si anvelope all-season Michelin in magazinul online de anvelope cu livrare in toata Moldova Casaauto.md. Dupa ce o sa aveti o deplasare pe care o meritati, in lipsa oricaror griji aditionale. Anvelope Michelin Chisinau, ca si in alte parti ale lumii, este echivalentul calitatii, a performantei si a comoditatii. Achizitionind o pereche de cauciucuri noi Michelin, dumneavoastra veti bucura propriul automobil si ii veti oferi luxul merita de el! Michelin Moldova reprezinta setul de cauciucuri de vis, reprezinta materializarea perfecta a tuturor asteptarilor si dorintelor, in ceea ce priveste pneuri michelin. La noi dumneavoastra aveti parte de cea mai mare varietate la cele mai avantajoase preturi!

Care sunt caracteristicile anvelopelor Michelin?

Calitatea si fiabilitatea sunt ceea ce intelegem cand vedem anvelopele Michelin, dar ce le face atat de unice? Cauciucul unei astfel de anvelope este proiectat pentru cateva mii de kilometri sau mai mult, datorita acestui fapt va vor dura cativa ani si va vor plati singuri, dar o alta diferenta intre anvelopele Michelin este ca unele modele au tehnologie ZP cu presiune zero, adica daca perforati roata, puteti conduce inca 80 km pe ea, cu o viteza de 80 km pe ora.

Aveti anvelope Michelin de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca Michelin de vara, iarna si tot sezonul.

 

Aveti capacitatea de a livra anvelope Michelin?

Da, livrarea si re-curatarea anvelopelor functioneaza in toata tara.

 

 

Cum sa comandati anvelope Michelin si sa plasati o comanda?

Puteti comanda anvelope contactand contactele listate pe site sau sunand la +373 609 05 555