Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Selectarea
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Бренд
Модель
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde Tara
Australia
Austria
Belarus
Belgia
Marea Britanie
Germania
Olanda
India
Indonezia
Italia
China
Coreea
Polonia
Portugalia
Rusia
Romania
Сербия
Slovacia
Slovenia
SUA
Tailanda
Taiwan
Turcia
Ucraina
Finlanda
Franța
Cehia
Suedia
Africa de Sud
Japonia
Ungaria
Ungaria
Ascunde
Rezultatele cautarii: 4478 Sortare по:

Anvelopele Hankook - un exemplu de calitate!

Fondata in anul 1941 in Coreea de Sud, compania Hankook in momentul de fata ocupa o pozitie de frunte in industria producatoare de anvelope, nu doar in tara gazda, dar si la nivel international, intrucit Hankook detine locul 10 printre cele mai respectate companii de pneuri. Hankook este exemplul perfect de calitate, performanta si originalitate specifica pietii sud-coreene. Compania produce aproximativ 102 milioane de anvelope pe an, iar pe linga pneuri de inalta calitate, aceasta vinde acumulatoare, jante din aliaj si multe alte accesorii pentru o buna functionalitate a masinii. Oficiul de baza al companiei este concentrat in Coreea de Sud, dar fabricile de producere a pneurilor, pe linga Coreea, sunt localizate in diferite tari, precum: China, Ungaria, Indonezia, SUA, fapt ce sporeste eficienta si calitatea de producere. In cadrul procesului de producere a anvelopelor Hankook este adaugata experienta, manevrabilitate maxima si materii prime calitative si durabile. Pneurile sunt livrate in peste 180 de tari in intreaga lume, satisfacind necesitatile si cerintele conducatorilor de masina la nivel mondial. Coreea de Sud este faimoasa datorita inovatiilor introduse in industria tehnologiilor, dar aceste inovatii majore se aplica si la industria pneurilor, Hankook fiind un exemplu desavirsit in acest sens.

Anvelopele Hankook sunt caracterizate de o valoare echilibrata dintre pret si calitate. Aplicarea unor tehnologii inovative, introducerea unor idei originale si a unui design pe masura sunt doar unii dintre factorii ce marcheaza procesul de dezvoltare a pneurilor si performanta ulterioara a acestora. Cind vorbim despre anvelope Hankook in Chisinau, vorbim despre proprietati exceptionale de deplasare, comoditate deplina si ambreiaj bun cu diferite suprafete de drum. Compania produce anvelope de vara Hankook, anvelope de iarna Hankook si cauciucuri Hankook all-season, deci fiecare are posibilitatea sa aleaga pneurile perfecte in dependenta de sezon, design, propriul stil de conducere si posibilitatile financiare. Hankook propune un diapazon variat, in ceea ce priveste indicele de pret, asadar o dificultate la alegere nu are cum sa apara, fiecare dispune de oportunitatea de a selectiona un set potrivit de pneuri Hankook.

O gama larga de anvelope Hankook in Chisinau.

Sunteti in cautare de o pereche de anvelope noi care sa se deosebeasca prin rezistenta, accesibilitate financiara si design original? Cumpara anvelope Hankook in Chisinau si cu livrare in Moldova la preturi avantajoase de la magazinul online Casaauto.md. Cele mai rezonabile preturi si cele mai avantajoase conditii va asteapta. Hankook reprezinta solutia perfecta pentru o deplasare fara griji si o experienta de a conduce de neuitat. Masina dumneavoastra merita doar cele mai performante anvelope pentru a face fata oricaror circumstante. Magazin de anvelope din Chisinau Casaauto.md propune cea mai impunatoare varietate de anvelope Hankook in Moldova, iar in caz ca nu stiti care model sa alegeti, consultatii nostri sunt mereu gata sa ofere un sfat util pentru a gasi perechea ideala anume pentru automobilul dumneavoastra. Asteptam apelul dumneavoastra cu drag!