Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea caloriferelor auto

Amplasarea radiatorului in partea din fata a masinii il expune riscului de deteriorare mecanica. Chiar si o coliziune minora poate duce la consecinte ireversibile. Aceasta inseamna ca reparatia unui radiator auto devine o nevoie urgenta.

Reparatia radiatorului: o necesitate

In majoritatea cazurilor, conducerea este imposibila tocmai din cauza unui defect grav al radiatorului. Nerespectarea racirii unitatii poate duce la rezultate dezastruoase.

Daca partile mai putin importante ale dispozitivului sunt deteriorate, ar trebui sa comandati o reparatie a radiatorului auto. De obicei, aceste parti sunt pandantivele si elementele de fixare, firele, mufele si conexiunile. Specialistii cu experienta vor monitoriza daunele si vor evalua posibilitatea repararii radiatorului auto. Cel mai adesea, se remaiaza elementele din metal sau plastic. Uneori, priceperea unui lacatus este suficienta pentru a fixa firele de fixare sau a nitui cadrul radiatorului camionului.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Reparatia radiatorului auto la CasaAuto

Scurgerile minore, in special la radiatoarele „sanatoase”, pot fi, de asemenea, reparate. Mainile unui specialist in repararea radiatoarelor in Chisinau sunt suficiente. Desi multe ateliere permit astfel de posibilitati, cel mai bine este sa contactati centrul auto specializat CasaAuto!

Lucram de mult timp pe piata moldoveneasca si am reusit sa ne stabilim in mod pozitiv. Ii sfatuim pe toti cei care se indoiesc de ceea ce poate si ce nu poate fi reparat la centrul de anvelope din Chisinau sa ne viziteze. Unitatea poate fi „inviata” daca atelierul propune singura solutie rezonabila adica repararea radiatorului auto.

Reparatia radiatoarelor auto nu este foarte costisitoare si este destul de accesibila pentru un cetatean obisnuit din Moldova. Acest serviciu este o alternativa economica pentru repararea si intretinerea sistemului de racire timp de cativa ani fara a inlocui radiatorul. In centrul nostru, specialistii efectueaza o multime de lucrari de reparatie si ofera o gama larga de servicii de intretinere auto, la fel, de la noi puteti cumpara anvelope, baterii, ulei de motor cu inlocuire si lichide pentru alte mecanisme auto.

Intrebari frecvente

Reparati radiatoarele crapate?

arrow

Reparam radiatoarele auto, inlocuim partile individuale ale sistemelor de racire si, de asemenea, putem inlocui si radiatorul.

Cat costa repararea unui radiator auto?

arrow

Costul exact poate fi gasit vizitand centrul nostru din Chisinau sau apeland la numarul din sectiunea de contacte.

Cat timp dureaza repararea unui radiator?

arrow

Lucrarile de reparatii pentru eliminarea defectelor din radiator dureaza aproximativ 30 de minute, totul depinde de complexitatea defectiunii, indiferent daca este sau nu necesitatea demontarii acestuia.

Este posibil de platit cu cardul la centrul de anvelope?

arrow

In centrul nostru de anvelope si servicii mobile, puteti plati in orice mod convenabil pentru dvs.