Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatia cutiilor de viteze automate in Chisinau

Atunci cand este utilizata corect, transmisia automata este destul de durabila. Dar, deoarece designul sau este mai complex decat cel al omologului sau manual, este mai predispus la defectiuni. 

Necesitatea repararii cutiei de viteze automate

Pentru informare, repararea transmisiei automate este adesea necesara din cauza unor defecte de proiectare, din cauza uleiului vechi sau incorect sau a lipsei de ulei si datorita kilometrajului ridicat. Cea mai frecventa defectiune a transmisiilor automate este deteriorarea mecanica in timpul conducerii. Dar nu va faceti griji, pret schimb cutie automata - este destul de mic.

Deteriorarea elementelor din cauciuc, adica a garniturilor de ulei, provoaca scurgeri de ulei si, in acelasi timp, o scadere a presiunii in sistem, ceea ce contribuie la arderea discului de frictiune. De asemenea, regulatoarele hidraulice sunt adesea deteriorate din cauza impuritatilor care apar in circuitul hidraulic. Dupa aceasta, reparatia transmisiei automate in Chisinau este practic inevitabila.

Simptomele comune ale defectiunilor transmisiei automate includ dezactivarea transmisiei, lipsa vitezei de mers inapoi, lipsa treptelor de viteza inalte, smucituri sau scurgeri vizibile de ulei. Uneori poate fi necesara chiar inlocuirea transmisiei automate - pretul este accesibil. Exista momente in care o cutie de viteze care functioneaza la rece se comporta perfect normal si incepe sa tresara sau sa alunece dupa ce atinge temperatura de functionare.

Repararea cutiei de viteze automate la CasaAuto

Vehiculele moderne au multe componente electronice care permit controlul automat al motorului. In cazul unei defectiuni, repararea transmisiei automate permite repunerea in functiune a autovehiculului, ceea ce reprezinta cu siguranta o solutie mai ieftina decat inlocuirea intregii unitati. 

Dispunem de echipamentul de diagnosticare necesar pentru a indeparta problema rapid si eficient. Suntem pregatiti sa oferim servicii profesionale si complete de intretinere, reparare si inlocuire a transmisiei automate la un pret corespunzator.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Uleiul din cutia de viteze automată se schimbă des?

arrow

La fiecare 70 de mii de km, in caz cand conditiile de exploatare sunt normale.

Care este principalul avantaj al cutii de transmisii automate?

arrow

Creste semnificativ nivelul de confort la rulare.

Se poate de repara independent cutia de viteze?

arrow

Nu merita, deoarece numai profesionistii sunt capabili sa indeplineasca munca la cel mai inalt nivel.

Unde este cel mai bine să executați reparația completă a cutii de transmisii automate?

arrow

La autoservice-ul CasaAuto, pentru ca aici lucreaza cei mai buni specialisti.