Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificarea tavii motorului auto

În funcționarea motorului, este important să se asigure o alimentare constantă cu ulei. Când motorul funcționează, acest ulei se poate vărsa peste zona de lucru a motorului. Acest ulei poate fi refolosit, astfel încât motorul are o carter care colectează astfel de grăsimi și se acumulează în sine. Adesea, un astfel de ulei conține particule mici de metal, deoarece componentele motorului sunt în frecare constantă, distrugând stratul superior de metal. În partea de jos a tăvii se află un magnet care colectează aceste particule, deoarece transportul lor către alte sisteme poate deteriora furtunurile sau alte accesorii.

Cât de utilă este o inspecție a paleților?

Paletul este situat în partea de jos a mașinii și poate fi adesea supus deteriorărilor mecanice. Acest lucru este plin de scurgeri de ulei, consum mare de ulei. Aceste semne pot provoca și depresurizarea altor sisteme, așa că ar trebui să contactați service-ul unde puteți inspecta tigaia motorului. Service-ul CasaAuto este gata să vă ofere acest serviciu. Serviciul nostru se remarcă prin calitatea lucrărilor efectuate, disponibilitatea unei game largi de materiale pentru înlocuirea sau repararea pieselor, angajați calificați și echipamente profesionale.CasaAuto este un service care poate rezolva problemele mașinii tale.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce să faci dacă găsești o urmă de ulei sub mașină?

arrow

Este extrem de dificil să determinați singur cauza, așa că ar trebui să contactați imediat un service auto pentru a determina cauza scurgerii de ulei.

Cât de des trebuie inspectat un palet?

arrow

Inspecția tigaii trebuie efectuată după fiecare lovire a mașinii pe groapă, deoarece fiecare lovitură poate sparge tigaia, ceea ce va duce la scurgeri de ulei.