Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea motorului generatorului de fum în Moldova

Există multe modalități de a verifica integritatea motorului și a altor componente ale mașinii. Acestea sunt necesare pentru a detecta fisurile și încălcările etanșării motorului. Una dintre aceste metode este diagnosticarea motorului cu un generator de fum. Fumul este capabil să se infiltreze în cele mai mici fisuri și să-și arate locațiile.

De ce este necesară diagnosticarea motorului?

Încălcările integrității și etanșării motorului au multe consecințe, de exemplu: dificultăți la pornirea motorului, putere redusă, consum crescut de combustibil și ulei, supraîncălzire sau hipotermie a motorului. Toate aceste semne se pot referi la alte probleme ale motorului cu ardere internă, cu toate acestea, nu este necesar să se excludă posibilitatea unei încălcări a integrității. Cel mai adesea, șoferii încearcă să găsească singuri cauza problemelor. Inspecția vizuală nu a dat nimic, iar înlocuirea completă a tuturor componentelor nu a rezolvat problema. Toate acestea pot costa un preț foarte scump, care este de zece ori mai mare decât diagnosticul motorului de către generatorul de fum. Nu vă înșelați și în faptul că veți putea efectua singur această verificare, deoarece acest lucru necesită echipament special, precum și experiență în manipularea acestuia. Este necesar să se asigure etanșarea generatorului de fum, deoarece altfel nu veți obține rezultatul dorit și problema nu va fi detectată. Cea mai bună opțiune ar fi să încredințați această verificare a motorului cu un generator de fum profesioniștilor din Serviciul CasaAuto. Serviciul se distinge prin experiență vastă, precum și prin disponibilitatea echipamentelor speciale pentru diagnosticarea motorului auto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce să diagnosticați cu un generator de fum?

arrow

Diagnosticarea motorului cu un generator de fum vă permite să verificați etanșeitatea sistemului, deoarece alte metode de diagnosticare nu vor putea întotdeauna să detecteze această problemă.

De ce ar trebui să contactez Serviciul dumneavoastră?

arrow

Serviciul nostru Auto angajează numai meșteri experimentați și calificați care folosesc echipamente profesionale conform standardului European, ceea ce ne permite să ne îndeplinim serviciile în mod eficient și fiabil