Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificare motor diesel in Chisinau

Transportul cu motor devine in fiecare an doar mai perfect din punct de vedere tehnic. Acest lucru face ca intretinerea sa in garajele obisnuite sa fie din ce in ce mai putin productiva. Prin urmare, nu trebuie sa va ganditi ca puteti rezolva singur problemele existente, folosind mijloace improvizate. Acest timp a disparut iremediabil. Pentru a garanta functionarea corecta a unitatii, profesionistii verifica masina cu utilizarea obligatorie a echipamentelor moderne si cunostinte extinse.

Cele mai avansate inovatii sunt folosite pentru a controla sistemele electronice complexe din masini. Doar testere ultramoderne cu software-ul adecvat va permit sa localizati rapid defectiunile si sa efectuati diagnosticarea profesionala a unui motor diesel.

Producatorii actuali de automobile folosesc diferite sisteme de control al motoarelor. Daca vehiculul dumneavoastra semnaleaza avarii, CasaAuto este locul potrivit pentru a-l repara.

Specialistii CasaAuto sunt pregatiti sa accepte comenzi pentru vehicule diesel. Gama de servicii oferite include diagnosticarea detaliata a unui motor diesel - o unitate de propulsie, analiza cauzelor defectelor si eliminarea prompta si, cel mai important, foarte eficienta a problemei. Este foarte posibil sa reparati unitatile de control si sa reparati motorul. Activitatea noastra vizeaza nu numai actiunile corecte, ci, mai ales, rezolvarea prompta a problemelor aparute. Datorita acestui fapt, puteti fi sigur ca, dupa vizitarea centrului auto, masina va functiona in mod fiabil pentru o lunga perioada de timp.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce semne indica faptul ca aveti nevoie urgenta de un serviciu?

arrow
  1. Consumul de combustibil creste
  2. Motorul porneste la ralanti foarte problematic si instabil
  3. Motorul se supraincalzeste
  4. Zgomot puternic in motor
  5. Excesul de ulei din carter

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. Dupa diagnosticare, vom putea determina ce nu este in regula, vi se va oferi fie o inlocuire completa a anumitor piese, fie repararea acestora la fata locului. In plus, veti putea comanda servicii precum diagnosticarea sistemului de combustibil, diagnosticarea generatorului si multe altele in ceea ce priveste masina in serviciul nostru auto.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site