Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sudarea cu Argon a amortizoarelor de zgomot la auto

Defectiunile sistemului de esapament – nu este ceva rar intalnit, iar apoi sudarea tocatului cu argon vine la salvare.

Sudarea a amortizoarelor de zgomot la auto: avantajele

Unii producatorii de automobile folosesc otel de calitate superioara, acest lucru permite de a amana problemele soferului pe o perioada nedeterminata. Daca automobilului dvs. nu este echipat cu un dispozitiv de esapament din otel inoxidabil, mai devreme sau mai tarziu, dvs. sa va confrunti cu necesitatea de a inlocui, putem siguri sa spunem, amortizoarele de zgomot. In acelasi timp, daca deteriorarea este nesemnificativa, sudarea tobei de esapament poate fi suficienta.

Acum dati sa ne imaginam ca, dupa un control auto atent, a fost posibila identificarea anumitor defectiuni. Ele sunt capabile sa se manifeste in bataia tobei de esapament, indicand aparitia urmelor de lovituri sau gauri, detectarea crapaturilor pe suduri etc. Atunci, mesterul centrului auto CasaAuto o sa va informeze pe dvs. de necesitatea sudarii tobei de esapament in orasul Chisinau.

Daca dispozitivul este fabricat din otel standard, procesul va fi relativ rapid si ieftin. Costul depinde de disponibilitatea elementului sudat si de volumul de munca ce trebuie de efectuat. Sudarea simpla a tobei de esapament se intelege ca ceva local. Sudarea intregului sistem de la inceput pana la sfarsit este mult mai scumpa. In afara de sudarea amortizoarele de zgomot, in centrul nostru, specialistii efectueaza sudarea cu argon si altor piese auto, instaleaza senzori de control al combustibilului, inlocuiesc parbrizele si multe altele.

Sudarea cu Argon a tobei de esapament ca o garantia de liniste

Desigur, sudarea cu argon a tobei de esapament – este o solutie temporara si va garanteaza linistea sufleteasca doar urmatorii cativa ani. Aceasta reparatie va va permite sa economisiti o suma de bani pentru viitoare inlocuire planificata a acestor piese auto importante.

Sistemul de esapament integral din metal se uneste la restul automobilului prin colectorul de evacuare si motor. Acest lucru inseamna ca sudarea cu arc teoretic ar putea duce la un scurtcircuit in sistemul electric. Daca scurgerea se afla in partea de jos a tevii de esapament si este usor accesibila, noi putem acoperi gaura fara a dezasambla sistemul de evacuare. Cu toate acestea, merita din timp de oprit acumulatorul. Daca masina este in uzare de mai mult timp, aveti grija de scanteile zburatoare si de posibilele scurgeri in sistemul de combustibil pentru a nu provoca un incendiu.

Pentru a evita erorile posibile in aceasta procedura, este de dorit de a suda toba de esapament in Chisinau contactand CasaAuto. Noi acordam servicii de reparatii de o inalta calitate, in acelasi timp puteti procura de la noi anvelope si jante(discuri auto), de a schimba uleiul si de a incarca (porni) bateria.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cat costa sudarea cu argon a unei tobe de esapament?

arrow

Precum sudarea cu argon a altor piese, pretul este individual pentru fiecare caz, in functie de material, de complexitatea piesei, de locul unde se afla gaura si de alte criterii, mai detaliat aflati prin numarul din contacte sau vizitand centrul nostru din Chisinau.

Ce metode de plata sunt acceptate la centrul de anvelope?

arrow

Atunci cand comandati serviciul „sudare cu argon” sau oricare altul, precum si la achizitionarea de bunuri cu sau fara livrare, puteti plati in orice mod convenabil.

Cat dureaza sudarea unei tobe de esapament?

arrow

Daca accesul la gaura de pe teava de evacuare este deschis, atunci sudarea piesei nu dureaza mai mult de 20 de minute.

Care este programul de lucru al centrului de anvelope din Chisinau?

arrow

Puteti contacta centrul nostru de anvelope de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:00. Serviciile de vulcanizare mobila si alte servicii mobile functioneaza non-stop (24/7)