Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pret
Vascozitate(SAE):
0W-16
0W-20
0W-30
0W-40
5W-20
5W-20
5W-30
5W-40
5W-50
10W
10W-30
10W-40
10W-50
10W-60
15W-40
15W-50
20w-20
20W-50
20W-60
30W
75W-90
75W-140
80W-90
188
120
184
75W-80
30
Ascunde Volum
1 l
4 l
5 l
6 l
7 l
10 l
20 l
60 l
200 l
205 l
208 l
2 L
3 L
30 l.
0.5 l
Ascunde Tip de ulei
Sintetic
Semisintetic
Mineral
Ascunde Combustibil
Benzină
Gaz
Diesel
Ascunde Tip
Scuter
Camion
Uleiul de spălare
Barca
Auto
Moto
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 38 по:
Shell este un renumit furnizor britanico-olandez de lubrifianti. Compania furnizeaza in mod activ lubrifianti Shell si uleiuri de inalta calitate clientilor din peste 100 de tari. Shell utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru fabricarea produselor sale, pentru a oferi o curatenie si o protectie si mai buna a motorului - inclusiv cu uleiul de motor Shell. 
 
Este unul dintre cei mai mari giganti petrochimici din lume. Compania produce, prelucreaza, distribuie si vinde titei si gaze naturale. Dar nu numai pentru asta este cunoscuta compania. Oferta producatorului include, printre altele, numeroase uleiuri de motor Shell, recunoscute de experti ca fiind produse de prima clasa.

Uleiul de motor Shell si caracteristicile sale

Este de necontestat faptul ca asa produs ca ulei Shell trebuie schimbat in mod regulat. Acest lucru este in deplina conformitate cu recomandarile producatorului vehiculului, care a verificat cu atentie modul in care se comporta unitatea de propulsie dupa depasirea timpului sau a kilometrilor parcursi specificati. Este important de retinut ca uleiurile de motor Shell sunt responsabile pentru lubrifierea componentelor motorului. Acest lucru asigura o functionare fara probleme, protectie impotriva uzurii si un nivel mai ridicat de performanta. Daca lubrifiantul isi pierde proprietatile, acesta nu mai protejeaza si nu mai curata motorul in mod corespunzator. Acest lucru se intampla odata ce limitele stabilite sunt depasite, moment in care uleiul trebuie inlocuit.

Ulei shell – sintetic

Uleiul sintetic Shell este special formulat pentru a fi utilizat in motoarele moderne. Acesta nu numai ca asigura o functionare fara probleme, dar protejeaza in mod eficient si piesele individuale ale motorului si le prelungeste durata de exploatare. Dupa cum au demonstrat testele, uleiurile de catalog Shell ofera o protectie la uzura a motorului mult mai buna decat cea ceruta de standardele general acceptate.

Shell ulei – cum sa ne gasiti

Doriti sa faceti rost de ulei semisintetic Shell? Explorati gama noastra si veti gasi cu siguranta produsul pe care il cautati. Dispunem de o gama larga de produse, inclusiv uleiul mineral Shell. Daca nu sunteti sigur ce produs este cel mai potrivit pentru motorul Dvs, nu ezitati sa verificati specificatiile unora dintre cele mai populare modele ale noastre. Daca nu sunteti multumit de raspuns, va recomandam sa luati legatura cu unul dintre consilierii nostri. Linia noastra de asistenta telefonica are intotdeauna la dispozitie o echipa de specialisti calificati, care vor fi bucurosi sa va ofere sfaturi inestimabile pentru o achizitie de succes. In mod similar, dispunem de anvelope in Chisinau pentru toti doritorii.
 
La fel puteti gasi toate produsele noastre si inclusiv si ulei shell la pret convinabil pe saitul CasaAuto.md .

Cum sa distingeti de uleiul fals motor Shell?

Oficial producator Shell de uleiuri motor ofera oportunitate verificati originalitatea produsului, este usor de facut. Trebuie sa intri pe site-ul web oficial al producatorului si sa introduceti codul de pe capacul recipientului sau de pe eticheta. Dar cumparand in magazinul online poti fi sigur de originalitatea produselor noastre. 

Ce este recomandari inainte de comanda ulei de motor Shell?

Cand alegeti ulei de motor, platiti mai intai, acordati atentie recomandarilor masina producator, astfel incat masina dvs. Sa mearga mult confortabil.

Ce tipuri de ulei Shell aveti?

Avem o larga gama de diferite tipuri de uleiuri Shell, puteti alege uleiul de care aveti nevoie in sectiunile ulei sintetic Shell , ulei mineral Shell, ulei semi-sintetic.