Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Servicii aditionale in service auto

Suntem obișnuiți să prestăm serviciile rapid, profesionist și la un preț accesibil. Deservim atât clienți individuali, cât și antreprenori ce dețin un întreg parc de autoturisme. Conducătorii auto pot beneficia de o gamă de servicii cum ar fi: schimbul de ulei, diagnosticarea tehnică a vehiculului sau păstrarea jantelor.

Un serviciu suplimentar al centrului de deservire auto, care vă asigură confortul la volan, este schimbarea uleiului și verificarea aparatului de aer condiționat. Aceasta include reparația și fumigarea, precum și umplerea sistemului de încălzire cu agent termic. De asemenea, puteți conta pe noi în ceea ce privește închirierea de automobile, camionete și mașini de tractare. În acest fel, clientul are posibilitatea de a rezolva mai multe dificultăți într-un singur loc, ceea ce este foarte convenabil și economisește timp.

Câteodată clienții întâmpină diverse probleme neprevăzute. De exemplu, nu dispuneți de timp să aduceți o mașină la fața locului?

În acest caz, puteți beneficia de serviciul ”din ușă în ușă”. Ca parte a acestui privilegiu, preluăm automobilul de la client, îl reparăm și returnăm la adresa specificată. Și nu uitați să comandați un diagnostic computerizat al autovehiculului.

Oare mai este necesar să vă explic că serviciul ”din ușă în ușă” este incredibil de convenabil? Nu trebuie să cheltuiți costul unei deplasări la atelierul nostru. Economisiți timp și bani, pentru că nu mai este nevoie să comandați un taxi care să vă ia de la centrul de deservire auto.

Compania Dvs deține mai multe mașini decât una? Nu dispuneți de suficiente resurse umane să se ocupe de ele? Puteți conta pe noi. CasaAuto oferă asistență pentru parcul de autoturisme și servicii suplimentare de întreținere auto:

 • Contactarea directă a utilizatorilor la telefon și e-mail cu atelierul nostru pentru a raporta orice subiect dificil legat de vehiculul de serviciu.
 • Menținerea unei baze de date electronice cu detalii complete despre toate vehiculele.
 • Monitorizarea sistematică a termenelor inspecțiilor tehnice, a polițelor de asigurare de răspundere civilă și de asigurare complexă (timpul inspecțiilor periodice ale automobilelor).
 • Furnizarea de informații către utilizator (e-mail, telefon).
 • Organizarea inspecțiilor periodice și a întreținerii de rutină a utilizatorilor în stațiile de deservire tehnică în zona de exploatare a mijlocului de transport.
 • Coordonarea reparațiilor și a inspecțiilor periodice din punct de vedere financiar, de exemplu, prețurile pieselor de schimb, ale uleiurilor, utilizarea substituenților, costurile forței de muncă, înlocuirea vehiculului etc.
 • Verificarea legalității înlocuirii componentelor.
 • Coordonarea schimbării periodice a anvelopelor (respectarea datelor, informarea utilizatorilor, organizarea serviciilor, eventual și depozitarea anvelopelor).
 • Negocierea și colectarea de oferte pentru achiziționarea de noi ”cai de fier” (inclusiv oferte de finanțare).
 • Vânzarea vehiculelor după expirarea duratei de exploatare a acestora.
 • Organizarea întâlnirilor cu utilizatorii pentru a presta servicii de informare privind cooperarea reciprocă.
 • Alte servicii speciale.

Ce include serviciul de servicii suplimentare?

arrow

Serviciul suplimentar include servicii care nu se incadreaza in celelalte categorii de servicii ale noastre.

Faceti servicii in plus fata de lucrul cu o masina?

arrow

Da, avem sudori excelenti care nu pot lucra numai cu masina, ci si pe langa alte servicii.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Serviciul nostru Auto CasaAuto, este angajat in repararea si inlocuirea completa a pieselor din masina. Cum ar fi, de exemplu: repararea transmisiei, repararea motorului, repararea electricelor auto si multe altele.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.