Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Servicii aditionale in service auto

Suntem obisnuiti sa prestam serviciile rapid, profesionist si la un pret accesibil. Deservim atat clienti individuali, cat si antreprenori ce detin un intreg parc de autoturisme. Conducatorii auto pot beneficia de o gama de servicii cum ar fi: schimbul de ulei, diagnosticarea tehnica a vehiculului sau pastrarea jantelor.

Un serviciu suplimentar al centrului de deservire auto, care va asigura confortul la volan, este schimbarea uleiului si verificarea aparatului de aer conditionat. Aceasta include reparatia si fumigarea, precum si umplerea sistemului de incalzire cu agent termic. De asemenea, puteti conta pe noi in ceea ce priveste inchirierea de automobile, camionete si masini de tractare. In acest fel, clientul are posibilitatea de a rezolva mai multe dificultati intr-un singur loc, ceea ce este foarte convenabil si economiseste timp.

Cateodata clientii intampina diverse probleme neprevazute. De exemplu, nu dispuneti de timp sa aduceti o masina la fata locului?

In acest caz, puteti beneficia de serviciul ”din usa in usa”. Ca parte a acestui privilegiu, preluam automobilul de la client, il reparam si returnam la adresa specificata. Si nu uitati sa comandati un diagnostic computerizat al autovehiculului.

Oare mai este necesar sa va explic ca serviciul ”din usa in usa” este incredibil de convenabil? Nu trebuie sa cheltuiti costul unei deplasari la atelierul nostru. Economisiti timp si bani, pentru ca nu mai este nevoie sa comandati un taxi care sa va ia de la centrul de deservire auto.

Compania Dvs detine mai multe masini decat una? Nu dispuneti de suficiente resurse umane sa se ocupe de ele? Puteti conta pe noi. CasaAuto ofera asistenta pentru parcul de autoturisme si servicii suplimentare de intretinere auto:

 • Contactarea directa a utilizatorilor la telefon si e-mail cu atelierul nostru pentru a raporta orice subiect dificil legat de vehiculul de serviciu.
 • Mentinerea unei baze de date electronice cu detalii complete despre toate vehiculele.
 • Monitorizarea sistematica a termenelor inspectiilor tehnice, a politelor de asigurare de raspundere civila si de asigurare complexa (timpul inspectiilor periodice ale automobilelor).
 • Furnizarea de informatii catre utilizator (e-mail, telefon).
 • Organizarea inspectiilor periodice si a intretinerii de rutina a utilizatorilor in statiile de deservire tehnica in zona de exploatare a mijlocului de transport.
 • Coordonarea reparatiilor si a inspectiilor periodice din punct de vedere financiar, de exemplu, preturile pieselor de schimb, ale uleiurilor, utilizarea substituentilor, costurile fortei de munca, inlocuirea vehiculului etc.
 • Verificarea legalitatii inlocuirii componentelor.
 • Coordonarea schimbarii periodice a anvelopelor (respectarea datelor, informarea utilizatorilor, organizarea serviciilor, eventual si depozitarea anvelopelor).
 • Negocierea si colectarea de oferte pentru achizitionarea de noi ”cai de fier” (inclusiv oferte de finantare).
 • Vanzarea vehiculelor dupa expirarea duratei de exploatare a acestora.
 • Organizarea intalnirilor cu utilizatorii pentru a presta servicii de informare privind cooperarea reciproca.
 • Alte servicii speciale.

Ce include serviciul de servicii suplimentare?

arrow

Serviciul suplimentar include servicii care nu se incadreaza in celelalte categorii de servicii ale noastre.

Faceti servicii in plus fata de lucrul cu o masina?

arrow

Da, avem sudori excelenti care nu pot lucra numai cu masina, ci si pe langa alte servicii.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Serviciul nostru Auto CasaAuto, este angajat in repararea si inlocuirea completa a pieselor din masina. Cum ar fi, de exemplu: repararea transmisiei, repararea motorului, repararea electricelor auto si multe altele.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.