Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea bamperului auto - MD

Barele de protectie auto, din cauza locatiei sale, sunt deosebit de vulnerabile la daune. Defectiunile pot fi cauzate nu numai de accidente rutiere si confruntari cu alte automobile, ci si de urcarea pe borduri sau pe gramezi de zapada. Repararea unei bare de protectie auto devine un lucru important de facut, deoarece inlocuirea frecventa a acestui tampon poate fi o povara prea mare pentru bugetul dvs.

Repararea barei de protectie auto in Chisinau

Conducerea cu bare de protectie tare uzate – nu este, cu siguranta, o idee buna. Acest lucru poate fi periculos daca se intampla o confruntare, de exemplu, cu o alt automobil, iar barele de protectie tare uzate strica foarte mult aspectul estetic al automobilului. In aceasta situatie, cea mai buna solutie ar fi o reparatie profesionala a barei de protectie auto la un pret accesibil intr-un centru auto specializat din Chisinau.

Barele de protectie ale vehiculelor sunt fabricate din diferite tipuri de plastic. Indiferent de toate avantajele materialului, acesta este, din pacate, de asemenea, supus uzurii si deteriorarii. Nu este de mirare ca clientii vin adesea la garaje cu problema repararii barei de protectie. Costul serviciului de reparatii al barei de protectie auto depinde, inclusiv, de tipul de daune cu care noi o sa trebuiasca sa lucram. Este important sa intelegeti daca acestea sunt doar zgarieturi pe acoperirea de lac sau pierderi mult mai mari de material.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Repararea bamperului auto in CasaAuto

La CasaAuto, noi efectuam reparatii ale barelor de protectie auto din Chisinau la cel mai inalt nivel profesional. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in cazul ornicarii probleme.

Intrebari frecvente

Ce este inclus in repararea barei de protectie?

arrow

Orice grad de bara de protectie rupt este supus restaurarii de catre profesionisti. Pornind de la indepartarea suprafetei, terminand cu adaugarea protectiei barei de protectie.

Un nou bara de protectie sau repara cel vechi?

arrow

Totul depinde de cat de valoroasa este bara de protectie pentru tine. Daca bara de protectie este deformata prost si repararea acesteia va costa mai mult decat una noua, va vom anunta despre aceasta, dar in cazurile in care bara de protectie este valoroasa pentru dvs., o vom face ca noua si vom gasi culoarea perfecta pentru masina dvs. sau o Vom repara intr-o culoare noua.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow

Ne puteti contacta prin numarul de telefon +37360244449 sau prin contactele listate pe sit.

Pot imprumuta servicii de la tine?

arrow

Da, va puteti familiariza cu serviciile de cumparare pe credit.