Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea blocurilor silentioase ale pârghiilor auto

O îmbinare cauciuc-metal sau silent block servește ca fixare a pârghiei de caroserie sau a cutiei de viteze la motor. Datorită designului său, este capabil să absoarbă vibrațiile dintre părți. Datorită rolului său și a designului foarte simplu, este un consumabil într-o mașină, dar puțini oameni se gândesc la înlocuirea urgentă atunci când această piesă se uzează.

Pentru ce este diagnosticarea silent block-urilor?

Blocurile silențioase se pot uza destul de repede, mai ales în climatul și drumurile noastre. Prin urmare, merită să verificați și să diagnosticați blocurile silențioase ale pârghiilor. Trebuie să știți exact despre starea pieselor de legătură, deoarece acestea se pot defecta în cel mai inoportun moment. Nu ar trebui să efectuați singur o astfel de procedură fără experiență adecvată și instrumente speciale, deoarece vă puteți insufla un sentiment de falsă încredere că toate piesele funcționează corect și în stare bună. Cea mai bună variantă ar fi să încredințați diagnosticul unor profesioniști din serviciul CasaAut. În serviciul nostru, veți fi diagnosticat cu silent block ale manetelor față și spate. Deosebește CasaAuto de alte servicii prin experiență, angajați calificați și echipamente profesionale. Tot în serviciul nostru puteți, dacă este necesar, să înlocuiți silent block-uri sau să diagnosticați alte sisteme alevehiculului.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des este necesar să se efectueze diagnosticarea blocurilor silențioase ale pârghiilor?

arrow

În condițiile noastre costisitoare, recomandăm diagnosticarea la fiecare 30-40 de mii de kilometri

Puteți face o înlocuire imediat după diagnostic?

arrow

Da. După diagnosticare, dacă este necesar, puteți achiziționa piese noi de care are nevoie mașina dvs. și le puteți înlocui