Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Indepartarea mirosurilor neplacute din interiorul masinii

Mirosul neplacut poate fi simtit in interiorul unei masini, acesta trebuie eliminat cat mai curand posibil. Aceasta neplacere poate aparea chiar si in masini bine aerisite. Acest lucru se datoreaza probabil acumularii de bacterii in sistemul de aer conditionat, sub talpi, in tapiterie, in conductele de aer sau in alte locuri greu accesibile. Aceasta face ca mediul vehiculului sa fie nesanatos.

Efectul eliminarii mirosului din masina:

De unde vine acest miros urat? Si sunt doar oamenii vinovati de aparitia acestuia? Sa vedem in ce cazuri este necesara indepartarea mirosului neplacut din masina: in urma resturilor de mancare aruncate, firimiturile varsate, in urma turnarii lichidelor (laptele creeaza probleme deosebite!). Sau lasati scrumiera plina mult timp. O alta sursa este conditionerul fara umiditate si umiditatea din interior.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Efectele procedurii de eliminare a mirosului din interiorul masinii sunt dificil de supraestimat. Acestea sunt:

  • ✔ Distrugerea bacteriilor, ciupercilor si mucegaiului care se inmultesc in conductele de aer umede si intunecate, in covoare, in tavan si tapiterie. Drept urmare, mirosul din masina inceteaza sa mai fie perceput ca „stagnant”.
  • ✔ Sterilizarea si dezinfectarea completa a interiorului masinii. Acest lucru este potrivit in special pentru masinile cu copii, bolnavi sau pasageri frecventi in taxiuri, autobuze, limuzine si masini de inchiriat.
  • ✔ Curatarea interiorului de mirosul animalelor de companie, mucegai, fum de tigara, sudoare, stagnare si altele.
  • ✔ Eliminarea surselor de alergeni: polen, spori, ciuperci si bacterii.
  • ✔ Asigurarea unei atmosfere placute, proaspete si sanatoase in masina.
  • ✔ Nu ramane miros rezidual dupa procedura si ozonul se descompune in oxigen.

Curatarea salonului de mirosuri la CasaAuto

Indepartarea mirosului neplacut din masina de cel putin 2 ori pe an este recomandata pentru a asigura un mediu placut, proaspat si sanatos.

Profesionistii CasaAuto au instrumente speciale: aspiratoare, curatatoare cu abur sau ozonizator. Astfel, chiar si cel mai persistent miros nu va lasa urme. In cele mai grave cazuri, specialistii vor demonta scaunele sau vor inlocui bucati de covor. Restul reprezinta o lucrare manuala clasica cu instrumente pentru a elimina mirosul din masina. De asemenea, in centrul nostru se poate de curatat radiatorul conditionerului, de curatat chimic interiorul, de curatat partile caroseriei de rugina si multe altele. Noi vom avea grija de confortul din masina dvs.

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)