Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Vulcanizare in Chisinau

Fara indoiala, montarea anvelopelor si prabusirea rotilor sunt servicii importante care sunt furnizate in centrele de service auto.

Vulcanizare in Chisinau

Rocky, pietris, drumuri neuniforme, gropi si gropi pe ele, desigur, sunt foarte daunatoare pentru anvelope. Deoarece anvelopele sunt legatura dintre vehicul si autostrada, acestea sunt afectate de o serie de factori. Ar trebui sa le schimbati periodic, astfel incat sa functioneze fara probleme. Si pentru aceasta este necesar sa indepartati cu atentie aceasta carcasa din cauciuc-metal-tesatura de pe janta si sa o inlocuiti.

Nici nu ar trebui sa incercati sa instalati singur cauciucul pe janta (impreuna formeaza o roata). Este mult mai bine sa incredintati acest lucru specialistilor. La urma urmei, numai personalul atelierului de reparatii auto poate schimba in mod competent anvelopele plate, deoarece este necesar un echipament special pentru aceasta operatiune. De regula, comandantii folosesc un dispozitiv numit masina de montare a anvelopelor pentru a indeparta vechile si a instala anvelope noi. Dispozitivul are toate componentele necesare, fara de care procedura este imposibila.

Daca anvelopele dvs. sunt uzate la adancimea minima permisa a benzii de rulare de 1,6 mm sau sub aceasta limita, este necesara o actualizare urgenta. Este timpul sa va puneti o anvelopa proaspata.

Inlocuirea cauciucului este o masura mai rezonabila decat inlocuirea intregii roti? Nu neaparat. Indepartarea frecventa a vechilor si instalarea anvelopelor noi duce la o incarcare excesiva a cauciucului si a jantei. De asemenea, afecteaza durata de viata a anvelopelor. Este mult mai bine sa schimbati roata si rotile in intregime in fiecare sezon.

Convergenta-colaps

Reglarea unghiurilor rotilor, cunoscuta sub numele de camber, va duce, fara indoiala, la o imbunatatire a caracteristicilor anvelopelor dvs. si va ajuta la prelungirea duratei lor de viata. De asemenea, este capabil sa imbunatateasca manevrabilitatea si sa protejeze masina de vibratii ciudate in timpul conducerii.

Centrarea inseamna reglarea suspensiei-sistemul care conecteaza vehiculul la roti. Aceasta nu este o ajustare directa a cauciucului sau a rotilor. Cheia centrarii corecte este coincidenta unghiurilor anvelopei, care afecteaza contactul rotii cu drumul.

Exista diferite modalitati de a afla cand"calul de fier" trebuie sa ajusteze unghiurile rotilor. Daca observati unul sau mai multe dintre urmatoarele simptome, contactati imediat un tehnician de service autorizat:

  • Anvelope uzate neuniform.
  • Vehiculul se misca la stanga sau la dreapta.
  • Volanul se indoaie atunci cand conduceti in linie dreapta.
  • Directia este instabila datorita vibratiilor dispozitivului.

Centrarea incorecta a rotii sau a cauciucului poate duce la uzura prematura si neuniforma. Unele tipuri speciale de rulare se vor uza prea mult daca roata nu este centrata corect.

Anvelopele se uzeaza neuniform daca banda de rulare este neteda pe de o parte si seamana cu dintii de ferastrau pe de alta parte. Vorbim despre un simptom destul de frecvent al unei probleme cu reglarea unghiurilor rotilor.

Supratensiunea lor are loc la un unghi gresit de colaps. Acest lucru se datoreaza faptului ca partea interioara sau exterioara a benzii de rulare este sters mult mai puternic decat in centru. Dupa cum sugereaza si numele, acest tip de uzura este cauzat de unghiul gresit de inclinare.

CasaAuto face fata in mod eficient unei astfel de probleme cu cunoasterea problemei. Comandati de la noi montarea anvelopelor si prabusirea rotilor ieftin –totul se va face perfect!

Pentru ce sunt aceste servicii?

arrow

Servicii precum: repararea punctiilor, taierea benzii de rulare, schimbarea sezoniera a anvelopelor, montarea anvelopelor la fata locului si depozitarea anvelopelor, putem sari peste explicatie, deoarece acestea sunt servicii prea simple si usor de inteles. Sa atingem problema colapsului, ce este si de ce este nevoie? Calatorind pe drumurile noastre moldovenesti, putem spune ca acest serviciu va fi foarte solicitat, lasand dintr-o mica gaura in fata careia ati apasat brusc franele si ati rasucit volanul la maxim pentru a nu intra, suspensia dvs. a experimentat un test serios si nu a putut rezista la o sarcina atat de ascutita, dupa care pe drum, si mai ales in ploaie, veti observa cum masina conduce putin in cealalta directie, iar manevrele sunt din ce in ce mai dificil de efectuat. Acesta este un semn ca este timpul sa mergeti urgent la serviciul auto si fara a amana nici macar cateva ore. In primul rand, consumul dvs. de combustibil creste, pierdeti controlul si nu veti putea accelera normal si, daca puteti, cu siguranta nu veti putea gestiona. Fiecare ora de conducere a unei astfel de masini creste costurile de reparatii de mai multe ori.

De ce serviciul nostru auto?

arrow

O intrebare banala si un raspuns banal este experienta, experienta angajatilor nostri care lucreaza intr-un service auto, un numar mare de masini, de toate marcile, au trecut deja prin noi, nimic nu ramane fara reparatii sau diagnostice. Mecanicii nostri inteleg unde sa loveasca si de ce sa loveasca acolo, inteleg ce trebuie schimbat si ce poate astepta acum si el va va spune toate acestea. Va vom ajuta sa faceti reparatii pentru dvs. Ce vrei, vom face cu masina ta, vrei piese in loc de roti, este o chestiune de o saptamana, vrei o reparatie de inalta calitate, Vino sa ne spui cum sa o faci si daca ar trebui sa o faci.

Cum lucrezi?

arrow

Lucram non-stop, dar in functie de serviciul de care aveti nevoie.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.