Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare in Chisianu

Pentru ca orice sistem din masina sa isi indeplineasca sarcina principala de a asigura o calatorie sigura, trebuie sa se afle intr-o pozitie optima. Acest lucru poate fi realizat prin verificari regulate, inclusiv prin diagnosticarea computerizata a sistemului de franare. Nu amanati o vizita la un atelier daca performanta de franare se deterioreaza in mod vizibil sau daca auziti zgomote ciudate atunci cand incetiniti in mod deliberat.

Sistemul de franare este o componenta nepretuita a fiecarui vehicul. De aceea, trebuie sa fie intretinut si inlocuit tamburul de frana numai la un atelier. Un defect de butuc, de exemplu, nu este neobisnuit si este rezultatul unei lipse de profesionalism. Un alt lucru care nu trebuie uitat este ca nu este suficient sa verificati periodic sistemul de franare pentru a va asigura ca acesta este in perfecta stare de functionare. De asemenea, este necesara o manipulare atenta, respectand toate regulile.

Exista mai multe componente: discuri, placute si tambure. Acestea se pot uza treptat - o fatalitate tipica. Cel mai bine este ca sistemul de franare sa fie inspectat odata cu inlocuirea furtunului de frana, tinand cont de gradul de uzura al placutelor si discurilor de frana. Nu este rau sa efectuati un test inainte de a face o calatorie lunga (de exemplu, in vacanta sau in calatorii de afaceri). Este important sa faceti acest lucru in cazul in care comportamentul vehiculului pe drum ridica suspiciuni justificate.

Nu este nevoie sa convingem pe nimeni care conduce sau a condus o masina ca franele eficiente sunt cheia pentru a conduce in siguranta pe sosea. In calitate de specialisti in domeniul de deservire complexa a autoturismelor, oferim si un serviciu de reglare a franei de mana. Cu ajutorul echipamentelor de diagnosticare de ultima generatie, evaluam eficienta franelor si, pe baza rezultatelor, luam masuri suplimentare impreuna cu clientul. Diagnosticarea trebuie sa includa atat verificarea functionarii franei de urgenta, cat si analiza etanseitatii si a aerului din circuitul hidraulic. Merita sa mentionam ca trebuie verificata calitatea si cantitatea de lichid. CasaAuto evalueaza componentele externe ale sistemului, impreuna cu o verificare a functionarii luminilor de frana.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce trebuie sa ma supun diagnosticarii computerizate a sistemului de franare?

arrow

Datorita unor astfel de diagnostice, vom putea determina cat de bine functioneaza sistemul de franare, se intampla ca totul sa functioneze mecanic, dar a fost facuta o eroare in piesa, iar sistemul de franare nu functioneaza imediat sau incorect, datorita diagnosticarii computerizate, vom putea evalua sistemul de franare si corecta sistemul de franare pe baza acestui lucru.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.