Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea suspensiei pneumatice auto

Îmbunătățirea mecanismelor mașinii va fi întotdeauna relevantă, deoarece oamenii se străduiesc pentru mecanisme mai bune și mai perfecte. Mecanismul de suspendare nu a făcut excepție. Suspensia pneumatică este un sistem care asigură o poziție mai stabilă a caroseriei față de suprafața drumului. Dispozitivul de suspensie pneumatică nu este la fel de complicat ca principiul de funcționare. Datorită senzorilor, ECU colectează date despre poziția caroseriei și, folosind butelii de gaz, controlează înălțimea suspensiei vehiculului. Acest lucru este necesar pentru poziția stabilă a mașinii în timpul unei viraj sau viraj strâns.

De ce are nevoie de diagnosticare o suspensie pneumatică?

Suspensia pneumatică este un sistem destul de costisitor și dacă nu reușește, trebuie să vă goliți foarte mult portofelul. Puteți evita acest lucru în diferite moduri: conducere atentă, îngrijire a suspensiei, înlocuire cu ulei de înaltă calitate etc. Cu toate acestea, piesele se pot uza încă devreme și trebuie să știți despre starea lor. Aceasta este procedura de diagnosticare. Diagnosticarea este o procedură pentru o inspecție completă a suspensiei pneumatice cu identificarea uzurii și a defectelor. Efectuarea acestei suspendări este cea mai bună opțiune de efectuat în serviciile unde puteți diagnostica și repara suspensia, dacă este necesar. Pentru astfel de servicii, CasaAuto este cea mai bună alegere. Serviciul se distinge prin experiență vastă, echipamente profesionale, precum și angajați calificați. Toate acestea evidențiază nivelul și viteza serviciului CasaAuto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Este posibil să ne autodiagnosticam?

arrow

Această procedură trebuie încredințată specialiștilor, deoarece această procedură necesită echipament special.

Cum să vă înscrieți pentru diagnosticare în serviciul dvs?

arrow

Pentru a vă înscrie la serviciile serviciului nostru, puteți suna la numărul de telefon sau puteți completa un formular special de pe site-ul nostru