Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Carlig de remorcare

Pret
Rezultatele cautarii: 9 Sortare по:

Сârligul de remorcare este considerată pe bună dreptate un dispozitiv de tracțiune auto foarte valoros. Datorită acestui fapt, aproape totul poate fi mutat – de la o remorcă mică sau mare la un suport pentru biciclete, la bordul căruia se pot încadra până la 4 biciclete. Ați reușit deja să alegeți un model adecvat de bară de remorcare pentru a-l cumpăra? Apoi merită să verificați specificațiile tehnice pentru a vedea dacă este potrivit special pentru mașina dvs.

CasaAuto prezintă bare de remorcare profesionale în Chișinău, dovedite de ani de muncă într-un domeniu în dezvoltare dinamică. Din ce în ce mai mulți compatrioți cumpără o remorcă pentru transportul diferitelor mărfuri. Nu merită salvat pe acest dispozitiv. Este logic să alegeți produse de marcă de la producători cunoscuți care garantează ușurința instalării, durabilitatea decentă și o bună protecție împotriva coroziunii. De asemenea, aveți grijă să înlocuiți anvelopele în avans.

Dacă vă întrebați de unde să cumpărați o сarlig de remorcare, atunci venind aici, evident că nu veți primi adresa greșită. Oferim o gamă largă de astfel de produse. Datorită unui motor de căutare intuitiv, nu trebuie să navigați prin zeci de modele de discuri și să ghiciți care dintre ele va arăta perfect pe vehiculul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți informațiile de bază (marca, modelul, tipul și anul de fabricație al mașinii) într-o anumită linie, iar în câteva secunde va indica produsul care este ideal pentru prietenul dvs. cu patru roți. Veți găsi atât accesorii staționare, cât și extensibile, automate sau cu o minge – în funcție de nevoile clientului.

Ceea ce ne distinge pe piață este un serviciu cuprinzător. Nu veți găsi doar un model de Carlig de remorcare adecvat pentru mașină de la noi, dar veți avea, de asemenea, posibilitatea de a utiliza ansamblul său profesional. Datorită cooperării cu instalatori calificați din întreaga republică, vă vom spune cel mai apropiat punct de service pentru dvs. Un motor de căutare de primă clasă vă va ajuta în acest sens. Trebuie doar să introduceți numele orașului dvs. în el, iar sistemul va indica un serviciu profesional în zonă. Știm foarte bine că nu numai prețul este important, ci și instalarea corectă a acestuia – de care depinde siguranța dvs. Prin urmare, lucrăm numai cu cei mai buni profesioniști din domeniul relevant.

Prin decizia de a profita de oferta noastră, economisiți de două ori: timp și bani. Nu trebuie să vă gândiți cum să instalați singur dispozitivul, căutați un birou bine stabilit unde se efectuează diagnosticarea motorului. Aici veți afla prețul unei bare de remorcare și al unui ansamblu auto, deoarece veți plăti o singură dată și nu vă veți pierde timpul prețios într-o lungă căutare a unui atelier de reparații adecvat. Cu toate acestea, dacă nu aveți nevoie de ajutorul unuia dintre instalatorii noștri, puteți comanda pur și simplu dispozitivul în sine – îl vom livra rapid.

Ne străduim de mult timp să ne asigurăm că clienții sunt pe deplin mulțumiți de serviciile oferite acestora. Prin urmare, oferim suport complet gratuit, ajutându-vă să alegeți cârlige de remorcare sau cabluri. De asemenea, suntem bucuroși să vă spunem mai multe despre dispozitivul care vă interesează. Ceea ce trebuie făcut este să contactați serviciul nostru auto folosind unul dintre canalele convenabile.

Vă invităm pe toți să se familiarizeze cu gama de cârlige de remorcare pentru autoturisme și autoutilitare pregătite de magazinul online CasaAuto. Dacă aveți întrebări și doriți să cumpărați un bar de remorcare în Chișinău, vă rugăm să contactați specialiștii.

Care este functia barei de remorcare?

Functia principala a barei de remorcare este remorcarea remorcilor pentru pasageri. Bara de remorcare ofera un pachet de remorca si masina, in timp ce distribuie greutatea.

Pentru ce altceva poate fi utila o bara de remorcare?

Se crede, de asemenea, ca datorita barei de remorcare, protectia este aratata atunci cand se loveste din spate.

Ce alte servicii de accesorii aveti?

In magazinul nostru online puteti cumpara o mare varietate de produse, unele dintre ele: Covorase auto, huse autocutii autobare de remorcarescaun auto pentru copii si compresor auto.

Cum comandati bare de remorcare pentru masini?

Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.