Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 3793 по:

Fondat in anul 1871 in Germania, brandul Continental ocupa la momentul actual locul 4 printre cele mai mari companii producatoare de cauciucuri din lume. Compania este specializata preponderent pe producerea de pneuri auto, sisteme de frinare, electronice interioare, siguranta auto, si alte piese pentru industria auto si de transport. Cind vine vorba de brandul Continental, in minte ne vin urmatoarele caracteristici: calitate, performanta si durabilitate. Intr-adevar, de-a lungul anilor Continental a demonstrat ca este o companie care pune valoare pe practicabilitate si estetism. Iata de ce mii de conducatori de masina din intreaga lume opteaza anume pentru acest brand.

Anvelope continental – caracteristici si diversitatea productiei

Anvelope auto Continental sunt orientate pe siguranta, eficienta si performanta. Pneurile sunt preconizate pentru masini de tip pasager, masini comerciale, motociclete. Incepind cu anul 1987, firma merge pe calea internationalizarii odata cu achizitia companiei nord americane General Tire. Iar, in 1979 devine actionar majoritar al Uniroyal in Europa, extinzindu-si astfel influenta in regiunea europeana.

Compania este considerata pe buna dreptate unul dintre principalii si cei maiimportanti lideri din industria producatoare de pneuri, deoarece propune o gama larga de produse: anvelope de vara Continental, anvelope de iarna Continental si anvelope all-season Continental. Investind incontinuu in cercetare si dezvoltare, brandul de cauciucuri aduce o contributie colosala la o mobilitate sigura, rentabila si ecologica. Luind in considerare impactul care il exercita anvelopa asupra aspectului ecologic, compania lanseaza in anul 1991 ContiEcoContact, anvelopa care combina elementul eco, siguranta si performanta. Inginerii au acordat o atentie deosebita scaderii rezistentei la rulare si a indicelui de uzura, incit anvelopele in cauza se caracterizeaza printr-o durabilitate mai mare, lasind in mod semnificativ mai putine reziduuri pe asfalt.

Cauciucuri Continental in Moldova.

Cauciucuri Continental corespund tuturor normelor si standardelor de calitate prevazute de comisiile internationale. Fiecare cauciuc in parte este supusa procesului de testare, orice inconvenienta fiind eliminata chiar de la inceput, la conducatorii de masina ajungind doar cele mai bune produse. Centrul de inginerie, ce apartine companiei, este creat din peste 1000 de oameni de stiinta, designeri, ingineri. Acestia testeaza, dezvolta, inventeaza cu un singur scop in minte, si anume garantarea unei mobilitati sigure pe orice suprafete de drum. Totul fiind realizat dupa cel mai bun standard german, de aproximativ 150 de ani. Pentru Continental nu este nimic mai important decit satisfacerea necesitatilor consumatorilor. La magazinul de anvelope cu livrare Casaauto dumneavoastra puteti descoperi o mare varietate de Continental cauciucuri la cel mai accesibil pret in Moldova. Consultantii nostri sunt intotdeauna gata sa va vina in ajutor! Perechea ideala va asteapta, tot ce ramina sa faceti este sa apelati! Cumparati anvelope Continental in Chisinau de la magazinul online Casaauto.md la cele mai bune preturi din Republica Moldova!

Care sunt caracteristicile anvelopelor Continental?

Anvelopele Continental au realizat un progres in domeniul anvelopelor si atunci cand isi scriu marca continental pe anvelope, folosesc incuietori speciale si pereti laterali inchise care asigura o distanta scurta de franare.

Aveti anvelope Goodyear de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca Goodyear de vara, iarna si tot sezonul.

 

Aveti capacitatea de a livra anvelope Goodyear?

Da, livrarea si re-curatarea anvelopelor functioneaza in toata tara.

 

Cum sa comandati anvelope Goodyear si sa plasati o comanda?

Puteti comanda anvelope contactand contactele listate pe site sau sunand la +373 609 05 555