Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Selectarea
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Бренд
Модель
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde Tara
Australia
Austria
Belarus
Belgia
Marea Britanie
Germania
Olanda
India
Indonezia
Italia
China
Coreea
Polonia
Portugalia
Rusia
Romania
Сербия
Slovacia
Slovenia
SUA
Tailanda
Taiwan
Turcia
Ucraina
Finlanda
Franța
Cehia
Suedia
Africa de Sud
Japonia
Ungaria
Ungaria
Ascunde
Rezultatele cautarii: 3816 Sortare по:

Anvelope Continental - ecologice, sigure si productive!

Fondat in anul 1871 in Germania, brandul Continental ocupa la momentul actual locul 4 printre cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Compania este specializata preponderent pe producerea de pneuri auto, sisteme de frinare, electronice interioare, siguranta auto, si alte piese pentru industria auto si de transport. Cind vine vorba de brandul Continental, in minte ne vin urmatoarele caracteristici: calitate, performanta si durabilitate. Intr-adevar, de-a lungul anilor Continental a demonstrat ca este o companie care pune valoare pe practicabilitate si estetism. Iata de ce mii de conducatori de masina din intreaga lume opteaza anume pentru acest brand. Anvelopele produse de Continental sunt orientate pe siguranta, eficienta si performanta. Pneurile Continental sunt preconizate pentru masini de tip pasager, masini comerciale, motociclete. Incepind cu anul 1987, Continental merge pe calea internationalizarii odata cu achizitia companiei nord americane General Tire. Iar, in 1979 devine actionar majoritar al Uniroyal in Europa, extinzindu-si astfel influenta in regiunea europeana.

Compania este considerata pe buna dreptate unul dintre principalii si cei maiimportanti lideri din industria producatoare de pneuri, deoarece propune o gama larga de produse: anvelope de vara Continental, anvelope de iarna Continental si anvelope all-season Continental. Investind incontinuu in cercetare si dezvoltare, brandul Continental aduce o contributie colosala la o mobilitate sigura, rentabila si ecologica. Luind in considerare impactul care il exercita anvelopa asupra aspectului ecologic, Continental lanseaza in anul 1991 ContiEcoContact, anvelopa care combina elementul eco, siguranta si performanta. Inginerii au acordat o atentie deosebita scaderii rezistentei la rulare si a indicelui de uzura, incit anvelopele in cauza se caracterizeaza printr-o durabilitate mai mare, lasind in mod semnificativ mai putine reziduuri pe asfalt.

Cauciucuri Continental in Moldova.

Cauciucuri Continental corespund tuturor normelor si standardelor de calitate prevazute de comisiile internationale. Fiecare anvelopa in parte este supusa procesului de testare, orice inconvenienta fiind eliminata chiar de la inceput, la conducatorii de masina ajungind doar cele mai bune produse. Centrul de inginerie, ce apartine companiei Continental, este creat din peste 1000 de oameni de stiinta, designeri, ingineri. Acestia testeaza, dezvolta, inventeaza cu un singur scop in minte, si anume garantarea unei mobilitati sigure pe orice suprafete de drum. Totul fiind realizat dupa cel mai bun standard german, de aproximativ 150 de ani. Pentru Continental nu este nimic mai important decit satisfacerea necesitatilor consumatorilor. La magazinul de anvelope cu livrare Casaauto dumneavoastra puteti descoperi cea mai mare varietate de cauciucuri Continental la cel mai accesibil pret in Moldova. Consultantii nostri sunt intotdeauna gata sa va vina in ajutor! Perechea ideala va asteapta, tot ce ramina sa faceti este sa apelati! Cumparati anvelope Continental in Chisinau de la magazinul online Casaauto.md la cele mai bune preturi din Republica Moldova!