Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea transmssiei auto in Chisinau

Transmisia, sau cu alte cuvinte, cutia de viteze, joacă un rol extrem de important, deoarece transmite impulsuri motorii de la motor la tot ceea ce conduce mașina și, în special, la roți. Aceasta este, de fapt, partea centrală a întregului sistem mecanic al vehiculului. Acesta include un diferențial, jumătăți de axe, angrenaje, discuri de frecare, arbori. Transmisia din mașină trebuie inspectată, reparată sau înlocuită la timp. Este necesar să se monitorizeze întreținerea acestuia și să se acorde o atenție deosebită diferitelor semne care semnalează defecțiuni, deoarece în orice moment poate fi necesară repararea cutiei de viteze.

Problema de transmisie este detectată în mai multe moduri. Poate fi cauzată, de exemplu, de lipsa uleiului sau de o întrerupere a electronicii. La urma urmei, după cum știm cu toții, astăzi mecanica și electronica sunt inseparabile. Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre simptome.

1. Scurgeri de lichid de transmisie.

O scurgere de lichid de transmisie ușor de observat este un obstacol serios în calea bunei funcționări a mașinii. Acest lichid roșu aprins, care vă permite să comutați angrenajele, să lubrifiați angrenajele și alte piese mecanice, nu poate arde atunci când funcționează"calul de fier". Astfel, dacă observați că nivelul lubrifiantului este scăzut, verificați dacă există scurgeri. Poate fi necesară o schimbare automată a uleiului de transmisie. În acest caz, o pată de ulei se va răspândi pe sol sub vehicul. Și poate o reparație completă a transmisiei.

2. Zgomot

Conduci liniștit și dintr-o dată auzi un zgomot? Nu te-a alertat, îți continui drumul? După câteva zile, este posibil să observați că zgomotul persistă chiar și în poziția neutră. Nu așteptați ca problema să se înrăutățească, dar contactați unul dintre mecanicii noștri certificați. Deoarece ignorarea problemei poate fi costisitoare mai târziu.

3. Miros

În timp ce conduceți, ați simțit mirosul de arsură care a venit de nicăieri? Aceasta poate indica supraîncălzirea uleiului de transmisie. În acest caz, întreținerea este mai mult decât necesară. Faceți o programare cât mai curând posibil la serviciul auto.

4. Dificultăți la schimbarea vitezelor

Indiferent dacă dețineți un prieten cu patru roți cu transmisie automată sau manuală, poate exista o problemă de transmisie atunci când vine vorba de schimbarea vitezelor. Aceasta este o eroare gravă care necesită o atenție deosebită. Nu așteptați până când ajungeți într-un accident, ci consultați specialiștii în transmisie la primele semne ale unei defecțiuni. Un profesionist va numi și va efectua, dacă este necesar, o schimbare de ulei a transmisiei manuale sau o reparație completă a cutiei de viteze.

5. Trage de timp

Ce înseamnă" alunecare"? De fapt, se întâmplă atunci când mașina dvs. se oprește singură și revine singură la starea neutră. Ignorarea acestei probleme va avea consecințe triste.

6. Incapacitatea de a schimba vitezele

Dacă transmisia este blocată la comutarea angrenajelor, căutați cauza defecțiunii transmisiei. Aveți de gând să vă readuceți vehiculul în funcțiune cât mai curând posibil? Faceți o programare la un serviciu auto specializat CasaAuto, iar apoi un specialist cu experiență vă va salva transmisia de la distrugerea finală.

Ați observat că una dintre problemele de mai sus a apărut cu cutia de viteze? Sfaturi urgente – mergeți la meșteri calificați specializați în repararea transmisiei mașinii.

La CasaAuto, mecanicii competenți își vor face timp să inspecteze temeinic vehiculul dvs., să analizeze starea transmisiei și să o pună în ordine la cele mai mici prețuri din Chișinău.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Cum sa intelegeti ca transmisia este defecta?

arrow

Principalele caracteristici sunt:
1. Dificultate la schimbarea vitezelor.
2. Miros de ars.
3. Scurgeri de ulei.
4. Prezenta zgomotului strain la viteza neutra.

 

Ce face dificila schimbarea vitezelor?

arrow

Motivul principal este nivelul scazut al catargului sau calitatea sa nesatisfacatoare.

 

Ce este inclus intr-o reparatie a transmisiei?

arrow

Reparatia transmisiei include servicii precum:
1. Reparatie transmisie automata sau transmisie manuala.
2. Inlocuirea arborelui cardan
3. Repararea setului de ambreiaj.
4. Inlocuirea cutiei de transfer.
5. Verificarea arcurilor.

 

Cum sa iti rezervi serviciul auto?

arrow

Inregistreaza-te online pe site-ul nostru si te vom suna cat mai curand posibil.