Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea sistemului de franare

Sistemul de franare este una dintre cele mai importante componente ale masinii - reparatia sa nu trebuie ratata cand va veni momentul. Este responsabil pentru oprirea in siguranta a masinii si reducerea vitezei. Franele defecte pot duce la pierderea controlului asupra vehiculului si la coliziunea ulterioara cu un alt „cal de fier”. Din motive de siguranta, fiecare sofer este obligat sa-si verifice sistematic starea si sa elimine fiecare, chiar si cea mai mica avarie. Si amintiti-va, de asemenea, ca atunci cand se instaleaza vremea rece, este timpul sa va puneti anvelopele de iarna.

Cand este necesara diagnosticarea sistemului de franare ?​

Uzura componentelor sistemului de franare este un proces natural in functionarea zilnica a unei masini. Prin urmare, o atentie deosebita trebuie acordata functionarii acestuia si, in cazul unor semnale de alarma, predarea vehiculului pentru verificarea tehnica de catre specialisti. Cele mai frecvente simptome includ:

vibratia volanului la franare;
frane scartaind;
pedala de frana cade pe podea;
pierderea lichidului de frana;
jantele se incalzesc in timpul mersului ca urmare a blocarii placutelor de frana;
deteriorarea semnificativa a alinierii rotilor.
Cele mai frecvent diagnosticate probleme de service la frana sunt uzura suprafetei de frecare sau retragerea necorespunzatoare a pistonului de frana. In ambele cazuri, franele trebuie inlocuite.

Repararea sistemului de franare – Principalele defecte:

Deteriorari ale placutelor, din cauza carora prietenul tau pe patru roti se opreste. Uzura lor mareste distanta de franare. O defectiune deosebit de comuna a placutelor este uzura suprafetei de frecare. De asemenea, este obisnuit ca placutele de frana sa se blocheze in etrier, ceea ce face ca pistonul sa se miste incorect inapoi.
Defectiunea discurilor de frana care, impreuna cu placutele de frana, permit oprirea masinii. Cele mai frecvent diagnosticate leziuni ale acestui element includ canelurile rezultate din patrunderea murdariei pe suprafata de frecare a placutelor. La masinile utilizate intens, se poate constata coroziunea discurilor. Functionarea necorespunzatoare a „calului de fier” duce adesea la supraincalzirea si defectarea discurilor.
Blocarea rotilor in timpul franarii puternice poate indica o defectiune a sistemului ABS. Cea mai frecventa cauza a defectiunii este supraincalzirea, senzorii deteriorati sau murdari.
Defectiunea franei de mana, ale carei simptome sunt blocarea rotilor sau un scartait caracteristic la franare. Cauza defectiunii este considerata a fi functionarea necorespunzatoare a vehiculului sau utilizarea pieselor de calitate scazuta.
Se recomanda inspectia la fiecare 15 mii de kilometri parcursi. Trebuie efectuata atunci cand se detecteaza un comportament deranjant al vehiculului in timpul conducerii sau cand apar zgomote neobisnuite in timpul franarii.

Reparatie sistem franare la pret avantajos in CasaAuto!

Mecanicii de service CasaAuto va sfatuiesc sa faceti acest lucru de fiecare data cand schimbati anvelopele. O atentie deosebita trebuie acordata starii de uzura a placutelor si discurilor, plus calitatea lichidului de frana.

Intretinerea si restaurarea trebuie efectuate de o echipa experimentata de specialisti. Pentru diagnosticarea de inalta calitate si repararea sasiului, aveti nevoie de echipamente profesionale care pot gasi cauza unei defectiuni a franei. De aceea ar trebui sa ai incredere in specialistii de service auto CasaAuto. Alegand serviciile atelierului nostru puteti fi siguri ca reparatia sistemului de franare in Chisinau la cel mai bun pret va fi realizata cu incredere si profesionalism.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

De ce trebuie sa repar sistemul de franare?

arrow

Cred ca toata lumea stie ca sistemul de franare este foarte important in masina atat pentru dvs., cat si pentru ceilalti.

De ce are sens sa contactati CasaAuto?

arrow

Serviciul auto CasaAuto este pe piata de multi ani si stim cat de importanta este viteza de lucru si calitatea acestora pentru clientii nostri, mecanicii nostri sunt lucratori cu experienta si vor putea face fata oricarei sarcini intr-un timp scurt.

Ce alte servicii ofera CasaAuto?

arrow

Serviciul nostru auto ofera clientilor nostri o gama larga de servicii si unele dintre ele:

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.