Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuire parbriz auto - pret mic Moldova

Parbrizul este conceput pentru a oferi o vedere clara a drumului si a terenului fara distorsiuni. Prin urmare, orice fisuri, zgarieturi sau pete de pe acesta trebuiesc indepartate. In cazuri extreme, va trebui sa comandati schimbarea parbrizului auto.

Parbrizul: schimbarea este inevitabila?

Noaptea, zgarieturile imprastie lumina vehiculelor care se deplaseaza spre dvs., orbindu-va si ingreunand vizualizarea obstacolelor de pe drum. De obicei, daunele minore, cum ar fi cojile, pot fi reparate. Dar cu conditia sa nu fie mai mari decat o moneda mica si sa nu fie localizate direct in fata ochilor soferului, deoarece dupa indepartarea acestora, urmele raman acolo unde acestea erau. In asa caz, este necesar de a instala un parbriz nou.

Acesta trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte. In primul rand, sa ofere soferului o vizibilitate excelenta. In al doilea rand, sa protejeze de vant, ploaie, pietre mici aruncate de anvelopele vehiculelor din fata, precum si de insecte. Parbrizul trebuie sa reziste la stergere si la expunerea frecventa la obiecte externe. Este incalzit simultan din interior si racit de aerul exterior, in urma caruia este expus la schimbari semnificative de temperatura. In plus, trebuie de evitat spargerea in fragmente mici a acestuia care ar putea provoca raniri. Dar, mai devreme sau mai tarziu, parbrizul va trebui inlocuit.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Cand trebuie de schimbare de parbiz auto?

Daca parbrizul este crapat, deteriorat de pietre sau spart intr-o asemenea masura incat sa va impiedice sa vedeti, trebuie sa inlocuiti parbrizul auto. La masinile mai vechi, parbrizul are o garnitura care poate fi indepartata dupa indepartarea benzii de cauciuc. Ce altceva? Nu trebuie sa spalati masina timp de cateva zile dupa inlocuirea parbrizului, astfel incat lipiciul sa fie complet uscat.

Desigur, nu trebuie sa efectuati operatiunea de schimbare parbriz in Chisinau pe cont propriu. Centrul auto CasaAuto este gata sa faca acest lucru rapid si cu indemanare! Aici, la cel mai bun pret, aveti oportunitatea de a indeparta micile fisuri de pe parbriz, de lustruit si tonifiat farurile, precum si de schimbat anvelopele.

Intrebari frecvente

Cat dureaza sa schimbi parbrizul?

arrow

Pentru prima data dupa inlocuirea geamului, trebuie sa fii extrem de atent la drum si cum sa tratezi noul parbriz, al carui material de etansare nu s-a uscat inca pana la sfarsit. Materialul de etansare se usuca in moduri diferite, dar nu exista un timp exact pana cand este complet lipit, deoarece totul depinde de factori externi, cu atat mai cald cu atat mai repede. Cele doua reguli principale la inlocuirea sticlei, pentru a nu reveni la serviciul auto pentru al doilea-evitati gropile si tot ceea ce poate misca parbrizul si nu abuzeaza de aparatul de aer conditionat sau de aragaz

Cum sa verificati cat de multa calitate a fost schimbata parbrizul dvs?

arrow

Daca atunci cand apasati pe interiorul parbrizului si nu auziti abdomene mari, informati lucratorii, se vor reface, atunci cand apasati nu ar trebui sa existe o criza neasteptata a paharului.

Что можно заказать параллельно со сманенной стекла?

arrow

Daca nu va grabiti sa ridicati masina cat mai curand posibil, in acest caz, luati o sansa, diagnosticati – va motorul-pentru operabilitatea acestuia.Exista, de asemenea, o cerere destul de mare pentru serviciul de izolare fonica, pentru mai multa comoditate de a fi intr-un sistem automat