Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea parbrizului auto in Moldova

Parbrizul este conceput pentru a oferi o vedere clara a drumului si a terenului fara distorsiuni. Prin urmare, orice fisuri, zgarieturi sau pete de pe acesta trebuiesc indepartate. In cazuri extreme, va trebui sa comandati schimbarea parbrizului auto.

Parbrizul: schimbarea este inevitabila?

Noaptea, zgarieturile imprastie lumina vehiculelor care se deplaseaza spre dvs., orbindu-va si ingreunand vizualizarea obstacolelor de pe drum. De obicei, daunele minore, cum ar fi cojile, pot fi reparate. Dar cu conditia sa nu fie mai mari decat o moneda mica si sa nu fie localizate direct in fata ochilor soferului, deoarece dupa indepartarea acestora, urmele raman acolo unde acestea erau. In asa caz, este necesar de a instala un parbriz nou.

Acesta trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte. In primul rand, sa ofere soferului o vizibilitate excelenta. In al doilea rand, sa protejeze de vant, ploaie, pietre mici aruncate de anvelopele vehiculelor din fata, precum si de insecte. Parbrizul trebuie sa reziste la stergere si la expunerea frecventa la obiecte externe. Este incalzit simultan din interior si racit de aerul exterior, in urma caruia este expus la schimbari semnificative de temperatura. In plus, trebuie de evitat spargerea in fragmente mici a acestuia care ar putea provoca raniri. Dar, mai devreme sau mai tarziu, parbrizul va trebui inlocuit.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Cand trebuie de inlocuit parbrizul auto?

Daca parbrizul este crapat, deteriorat de pietre sau spart intr-o asemenea masura incat sa va impiedice sa vedeti, trebuie sa inlocuiti parbrizul auto. La masinile mai vechi, parbrizul are o garnitura care poate fi indepartata dupa indepartarea benzii de cauciuc. Ce altceva? Nu trebuie sa spalati masina timp de cateva zile dupa inlocuirea parbrizului, astfel incat lipiciul sa fie complet uscat.

Desigur, nu trebuie sa efectuati operatiunea de inlocuire a parbrizului in Chisinau pe cont propriu. Centrul auto CasaAuto este gata sa faca acest lucru rapid si cu indemanare! Aici, la cel mai bun pret, aveti oportunitatea de a indeparta micile fisuri de pe parbriz, de lustruit si tonifiat farurile, precum si de schimbat anvelopele.

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)