Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnoza electrica auto

Sistemele electrice sunt esentiale pentru orice vehicul pentru a genera si transmite tipul de energie adecvat pentru consumul diferitelor sisteme si aparate. Iar diagnosticarea computerizata a sistemului electric al vehiculului trebuie sa fie efectuata la intervale regulate.

Ce se poate spune despre proiectarea echipamentului in cauza? Acesta este format din:

  • surse si consumatori de curent;
  • elemnte de control;
  • cabluri electrice.

Vehiculele moderne sunt echipate cu un sistem electronic de comunicare si de tratare a erorilor. Indicatoarele care apar din cand in cand pe tabloul de bord al autovehiculului Dvs indica diverse defectiuni si erori. Totusi, acest lucru nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare imediata.

Aparatele de verificare a defectiunilor, cunoscute sub numele de computere de diagnosticare, sunt din ce in ce mai raspandite in automobile. Nu poti sta in calea progresului - masinile de astazi sunt literalmente pline de drivere electronice. Majoritatea sistemelor necesita diagnosticarea acestora. Acest lucru este valabil indiferent daca este vorba de puterea motorului sau de sistemul de franare, sau de o reparatie mecanica clasica. 

Stramosii computerelor specializate sunt asa-numitele instrumente de diagnosticare. Dispozitivele care combina un multimetru si un osciloscop cu mai multe canale permit, de exemplu, monitorizarea semnalelor de inalta tensiune in sistemul de aprindere al unui motor cu 8 cilindri. Instrumentele electronice sunt, de asemenea, utilizate pentru a evalua presiunea de compresie in cilindri individuali. Acestea sunt inca indispensabile in multe situatii si astazi, dar acum se folosesc testere de valoare analogice digitale.

Atelierul nostru auto dispune de echipamente specializate si moderne, care permit sa detectati si sa remediati defectiunile vehiculelor cu ajutorul unor interfete de diagnosticare avansate. Datorita acestora, suntem pregatiti sa efectuam diagnosticarea, sa remediem erorile sau sa adaptam componentele nou instalate (de exemplu, acceleratia). Veniti la CasaAuto si veti fi mai multumit ca niciodata de serviciile noastre! 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce sa efectuati diagnosticarea echipamentelor electrice?

arrow

Cu cat masina este mai moderna, cu atat are mai multi senzori si sisteme electrice. Si ruperea unei cabluri poate zbura podeaua sistemului sau poate dezactiva un mecanism scump, un diagnostic pre-facut va ajuta la prevenirea unei defectiuni prin fixarea cablajului in avans.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.