Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verifica radiatorul masinii

Fiecare masina moderna este un sistem complex, in care interactioneaza diverse componente si ansambluri. Acestea sunt cele care sunt capabile sa asigure functionarea optima sau normala a vehiculului. Sistemul de racire a motorului este una dintre aceste componente care interactioneaza. 

In acest caz, importanta radiatorului nu poate fi supraestimata - este in fruntea listei. De asemenea, merita sa ne amintim ca radiatorul vehiculului, pe care trebuie sa nu uitati sa il verificati, este un element foarte vulnerabil al calului de fier. Problema este ca este literalmente in prim-plan, in comparatie cu alte sisteme si componente. Astfel, pietricelele sau loviturile aparent nesemnificative pot provoca daune grave unei componente atat de importante.

Diagnosticarea radiatorului de racire va permite sa stabiliti cat mai precis si mai rapid daca unitatea veche trebuie reparata sau, daca este posibil, inlocuita cu una noua. Cu toate acestea, merita sa efectuati operatiunile de mai sus in timp util, astfel incat situatia sa nu devina critica.

In cazul aparatelor noi, acestea trebuie, de asemenea, sa fie verificate pentru scurgeri. La urma urmei, este posibil ca unitatea sa fi suferit daune invizibile in timpul transportului. Sau este posibil ca acesta sa fi avut scurgeri din cauza unui defect de fabricatie. Toate cele de mai sus fac ca proprietarii de masini sa fie obligati sa isi intretina masina.

Specialistii CasaAuto sunt intotdeauna disponibili sa verifice radiatorul, astfel incat acesta sa poata fi indepartat si reinstalat daca este necesar. In orice caz, urmatorii pasi sunt determinati de rezultatele inspectiei, pe care nu va trebui sa le asteptati prea mult timp. Iar clientii vor fi lasati sa astepte finalizarea lucrarilor in conditii foarte confortabile - de asta ne ocupam noi!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce este atat de important radiatorul?

arrow

Sarcina principala a radiatorului este de a preveni supraincalzirea motorului, dar nu este tot motorul trebuie sa functioneze intr-un anumit interval de temperatura. Raspunzand la intrebarea De ce radiatorul este o parte importanta a motorului, putem spune ca fara radiator masina se va misca, dar nu prea mult si nu la fel de confortabila ca inainte.

Care este sarcina radiatorului in afara de racire?

arrow

Sistemul de racire este foarte simplu, dar in acelasi timp foarte atent, nu numai ca transfera caldura, ci si o disperseaza pentru o functionare stabila a intregului motor.

Ce alte servicii de sistem de racire aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru sistemul de racire al tuturor masinilor. Dupa trecerea diagnosticului in serviciul nostru auto, mecanicul va va spune cum sa procedati cel mai bine: repararea radiatoarelor auto sau inlocuirea pompei de racirecuratarea sistemului de racire sau necesitatea inlocuirii lichidului din sistemul de racire si alte servicii pentru sistemul de racire. Mecanicul va va oferi fie reparatii, fie inlocuire, in functie de gradul de deteriorare a unui anumit mecanism.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.