Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Indreptarea caroserie auto

Un moment de neatentie, un sunet neplacut si... s-a intamplat. In total, a fost o lovitura in caroserie. Se spune ca proprietarii de masini sunt cei care sufera in special primele pagube si apoi totul se duce de rapa. Dar exista si soferi care nu dorm bine din cauza emotiilor provocate de fiecare noua lovitura. In orice caz, un ”cal de fier” care circula prin oras va avea mai devreme sau mai tarziu diverse ”urme de lupta” pe ”corpul” sau. Veti deteriora singur masina sau un automobilist vecin o va face, de exemplu, in parcare. Pietonii care se sprijina pe vehicule sau manevreaza neglijent carucioarele de cumparaturi pot, de asemenea, sa provoace urme de strivire prin actiunile lor nesabuite.

Daca apelati la serviciul de indreptare auto, nu este nevoie sa folositi o alta forma de transport si nici sa va enervati in timp ce asteptati vehiculul sa revina in posesia Dvs.

Pentru ce trebuie indreptare caroserie auto?

Adesea, loviturile pot fi atribuite faptului ca un vehicul a fost implicat intr-un accident sau simplu a dat intr-o groapa. Acestea sunt, de asemenea, rezultatul evident al neglijentei evidente la parcare, al coliziunii cu un stalp sau o poarta si al altor incidente neplacute de conducere. Uneori, un vehicul este deteriorat in absenta traficului - de exemplu, in urma actiunilor vandalilor. Profesionistii competenti au o experienta buna si sunt capabili sa repare chiar si loviturile provocate de grindina.

Si, in general, orice deteriorare a caroseriei este in mod inerent in detrimentul exteriorului prietenului Dvs pe patru roti. Nu trebuie sa o considerati inevitabila sau sa folositi materiale de umplutura. Maestrii de la centrul de deservire auto CasaAuto inlatura loviturile cu ajutorul tehnologiei PDR. Este important de retinut ca aceasta este o metoda neinvaziva de imbunatatire a starii tehnice, chiar daca cazurile sunt foarte grave si necesita o atentie imediata. Astfel, se restabileste starea initiala a caroseriei si se evita costurile suplimentare generate de vopsirea suprafetei tratate. Aceasta din urma operatiune este de obicei necesara in cazul in care se folosesc alte metode.

Aproape imediat, specialistii nostri vor indeparta o singura adancitura. Clientul are privilegiul de a astepta intr-o sala confortabila, unde poate savura o ceasca de cafea sau ceai.

Suntem activi in repararea diferitelor autoturisme, motociclete si scutere, furgonete si minivanuri. Garantia unui serviciu rapid si fiabil este o chestiune de la sine inteleasa! Domeniul de activitate este complet pindividualizat in functie de nevoile personale ale fiecarui client in parte. De asemenea, suntem incantati sa oferim si alte servicii de reparatii de caroserie auto sau de reparatii pentru bara de protectie.

Daca ati depistat o urma a unei lovituri, veniti la CasaAuto pentru reparatii de caroserie auto la cel mai bun pret posibil. Un manager bine informat va va oferi toate detaliile serviciului. Incredintati-va automobilul noua si rezultatele vor satisface pe deplin ambele parti ale operatiunii.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce ai nevoie de caroserie?

arrow

Cea mai importanta si principala functie a indreptarii este inlaturarea oricarui fel de daune de pe caroseria masinii la starea initiala.

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

arrow

In service-ul nostru auto exista mesteri calificati datorita carora nu veti regreta ca ne-ati ales.

 

Cum sa ma inscriu cu tine?

arrow

Inregistreaza-te online pe site-ul nostru si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.