Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea unei cutii de viteze robotizate auto

În zilele noastre, cutiile de viteze automate nu au devenit neobișnuite. Câștigă o mare popularitate datorită comodității utilizării mașinii. Anterior, era necesar să comutați manual angrenajele. Șoferul a folosit maneta pentru a comuta direct puterea de care avea nevoie, ceea ce era destul de dificil pentru șoferii sau începătorii neexperimentați. Cu toate acestea, timpul a trecut și transmisiile automate au venit să le înlocuiască pe cele mecanice. Astfel de cutii au o serie de avantaje, dar și dezavantaje. Există trei tipuri de transmisie automată: variabilă, clasică sau ROBOTICĂ. Cutia de viteze robotică este unică printre alte transmisii automate, deoarece poate funcționa în două moduri: automată și semi-automată. În modul automat, schimbătorul de viteze se efectuează independent, cu ajutorul unui ECU, iar în modul semiautomat, șoferul alege când să schimbe treapta de viteză, în timp ce acțiunile sale sunt simplificate de mai multe ori decât în Mecanic.

Care este necesitatea diagnosticării punctelor de control?

În funcționarea transmisiei automate, pot apărea defecțiuni sau defecte care agravează funcționarea motorului. Este foarte dificil să determinați imediat cauza, deoarece este necesar să dezasamblați complet punctul de control pentru aceasta. Pentru a identifica cauzele, este necesar să se diagnosticheze cutia de viteze, în special acest lucru este important pentru o cutie de viteze robotizată. O mare parte din sistem este implicată în activitatea RKPP, dacă una dintre ele funcționează defectuos, întreaga activitate a punctului de control este întreruptă. Diagnosticarea trebuie efectuată atunci când apar următoarele semne: angrenajele sunt comutate pentru o lungă perioadă de timp, scuturări la comutarea angrenajelor, lovituri și zgomote străine. Dacă aceste semne sunt detectate, este necesar să se diagnosticheze RCPP. Nu faceți acest lucru singur, deoarece riscați să deteriorați ECU, electronica mașinii și cutia de viteze. Cea mai bună opțiune ar fi efectuarea diagnosticării în serviciul CasaAuto. Serviciul are echipamente profesionale și angajați calificați care au o vastă experiență de muncă. Toate acestea vă vor permite să identificați rapid și precis cauza defecțiunii, iar calitatea serviciilor și a serviciilor vă va ajuta să lăsați o impresie plăcută de a contacta Serviciul CasaAuto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des ar trebui să diagnostichez RCPP?

arrow

RKPP este un mecanism destul de complex și solicitant, deci este recomandat să diagnosticați cel puțin o dată pe an, dar dacă detectați o muncă incorectă, trebuie să contactați imediat serviciul

Cum mă pot înscrie pentru serviciul dumneavoastră?

arrow

Puteți face o programare la numărul de telefon afișat pe site sau puteți completa Un chestionar pe site-ul nostru

Ce alte servicii există în serviciul dumneavoastră?

arrow

O listă completă a serviciilor noastre poate fi găsită pe site-ul nostru