Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Despre centrul de anvelope Casaauto

Centrul de anvelope CasaAuto ofera un serviciu convenabil, astfel încat toata lumea  cu usurinta sa poata cumpara anvelope si roti cu livrare in Chisinau si in toata Moldova! Compania a fost fondata in 2011. Cu noi lucreaza specialisti cu experienta in domeniul lor.
Achizitionand anvelope de la noi, economisiti bani buni. Preturile accesibile pentru toate produsele si calitatea serviciilor furnizate de specialistii nostri calificati inspira incredere in noi, prin urmare clientii se reintorc si ne recomanda. Munca noastra vizeaza asigurarea confortului si sigurantei in timp ce conduceti pe orice vreme.

Avem o selectie imensa de toate tipurile de anvelope auto, o mie de denumiri. Sunt disponibile anvelope pentru automobile, camioane usoare, autocamioane, vehicule de teren si motociclete. Vindem anvelope de toate marcile.

Avem o selectie imensa de toate tipurile de anvelope auto, o mie de denumiri. Sunt disponibile anvelope pentru automobile, camioane usoare, autocamioane, vehicule de teren si motociclete. Vindem anvelope de toate marcile.

Ne straduim intotdeauna sa fim un partener responsabil pentru toti clientii nostri. Este profitabil sa va adresati la noi, deoarece:
✔ avem o gama larga de produse ieftine;
✔ imbunatatim constant calitatile profesionale ale echipei noastre;
✔ oferim servicii de prima clasa.
Angajatii nostri sunt receptivi in timp util la nevoile individuale ale clientilor nostri. Pentru CasaAuto, fiecare persoana care vine la noi cu o intrebare, este importanta. Va vom ajuta sa luati decizia corecta si oferim consultatii tuturor celor care au venit la noi pentru prima data. Deci, daca este necesar, nu ezitati sa solicitati sfaturi prin telefon sau la magazinul online de anvelope Casaauto.md.

In activitatile noastre, respectam urmatoarele principii:

✔  Viteza mare de deservire, presupunand cea mai rapida executare posibila a comenzilor.

✔  Respect pentru persoanele care isi apreciaza timpul. Totul poate fi rezolvat cu usurinta prin telefon sau prin plasarea unei cereri pe site.

✔  Mobilitate - puteti comanda livrarea marfurilor la orice adresa, indiferent de timp si destinatie.

In centrul de anvelope Casaauto din Chisinau si in magazinul nostru online, puteti cumpara anvelope de branduri populare care se bucura de o reputatie binemeritata in lume. O orientare rapida in varietatea de produse este posibila datorita cataloagelor prezentate. Puteti gasi cu usurinta anvelopele de care aveti nevoie in urmatoarele moduri: dupa marca, dupa dimensiuni, dupa o marca de masina specifica. Livrarea este posibila atat in capitala cat si in alte orase ale Republicii Moldova.

La randul sau, centrul de anvelope din Chisinau ofera tuturor celor care doresc, sansa sa utilizeze numeroasele servicii legate de anvelope si jante. Calitatea executarii acestor servicii nu va lasa pe nimeni indiferent!

Persoanele care intentioneaza sa continue cooperarea cu compania noastra se pot baza pe conditii reciproc avantajoase. Avem bonusuri si reduceri bune pentru clientii fideli. In plus, pentru confortul fiecaruia cine doreste sa cumpere anvelope de iarna ieftine, exista diferite moduri de plata: fara numerar si cu numerar.

Contactati-ne pentru mai multe informatii despre centrul de anvelope si magazinul online CasaAuto! Va dorim achizitii de succes si calatorii confortabile! Echipa noastra este gata sa va ajute!