Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sistemului de aprindere

Care este sarcina principala a sistemului de aprindere? Este aprinderea amestecului de combustibil si aer in cilindrii motorului, astfel incat amestecul sa fie ars aproape complet.

Functionarea corecta a sistemului asigura o putere maxima a motorului, un consum optim de combustibil, precum si o reducere a componentelor toxice din gazele de esapament. Defectiunea uneia dintre componentele sale este intotdeauna resimtita de conducator. Un diagnostic computerizat al sistemului de aprindere este solutia perfecta.

Simptomele tipice de esec includ:

  • Miscarile de smucitura sunt delicate la inceput. Acestea vor deveni mai intense si, treptat, conducerea nu mai este posibila;
  • Dificultate in pornirea motorului. Uneori, pur si simplu nu se poate face acest lucru atunci cand o singura bobina de aprindere se strica;
  • Modificari ale turatiei de ralanti a motorului, care este indicata de tahometru;
  • Motorul functioneaza la ralanti, uneori si in timpul mersului;
  • Vibratii destul de distincte ale motorului resimtite in interiorul vehiculului si pe volan atunci cand unitatea este la ralanti;
  • Cresterea zgomotului in unitatea de putere;
  • Puterea motorului a fost redusa semnificativ;
  • Accelerare absolut inutila.

In cazul unei defectiuni, pe tabloul de bord al autovehiculului se va aprinde o lumina „check engine”. Prin citirea codului de eroare, oamenii vor sti, de obicei, ca este vorba de o defectiune pe un anumit cilindru.

Daca sistemul de aprindere functioneaza defectuos, alte piese si componente ale vehiculului vor fi afectate in mod negativ. Contactarea unui atelier este cea mai buna cale de urmat.

In prezent, se verifica mai intai sistemul de diagnosticare la bord OBD-II si se citesc codurile de eroare stocate in acesta. Mecanicii pot verifica, de asemenea, fixarea corecta a componentelor individuale si pot efectua reparatii la demaror. In cazul cablurilor de aprindere, o intepatura in oricare dintre ele este adesea vizibila cu ochiul liber, chiar si in intuneric.

Comandati diagnosticarea computerizata de la CasaAuto. Astazi, aceasta este o procedura aproape in intregime automatizata, care este direct legata de utilizarea mijloacelor electronice.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce am nevoie de diagnosticarea sistemului de aprindere?

arrow

În cazuri mari, daca masina nu porneste, problema este aceeasi in sistemul de aprindere, diagnosticarea preliminara a sistemului rezolva multe probleme simultan, in primul rand, puteti vindeca prematur mecanisme defecte care nu s-au simtit inca si, in al doilea rand, piesele care depind unele de altele nu se vor rupe.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.