Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sudarea jantelor in Chisinau

Sudarea jantelor nu este un proces tehnologic usor. Are o serie de caracteristici si detalii care nu pot fi neglijate.

Sudarea jantelor cu Argon: rezumat

Crapaturile, zgarieturile si alte defecte pana la o janta despicata in doua – lucrarile de eliminare a acestora trebuie efectuata prin sudarea jantelor cu argon. La urma urmei, in acest fel, zonele in care exista deformari sunt restaurate mult mai repede. Aceasta tehnica permite de fixat in mod fiabil metalul deteriorat, care in viitor va rezista greutati mari.

Multi proprietari auto arunca janta atunci cand apare crapaturi sau zgarieturi. Deoarece, in opinia lor, este scump de sudat jantele din aliaj usor in autoservice-le de reparatii auto. Aceasta munca este intr-adevar foarte dificila. In plus, nu exista prea multi mesteri capabili sa o efectueze la un nivel bun. Cu toate acestea, este de dorit sa nu efectuati de sine statator sudarea cu argon a jantelor. Caci, este aproape imposibil ca veti putea face totul in conformitate cu regulile. ​

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Deosebirea sudarii a jantelor cu argon asa este: electrozii nu trebuie sa fie introdusi in suporturi speciale, ci in flacara tortei de sudare. Acest lucru se aseamana cu lipirea: suprafetele sunt incalzite pana la elasticitate, apoi spatiul dintre ele este umplut cu un electrod metalic topit. Pentru a suda in mod corespunzator jantele din titan, trebuie sa utilizati:

  • Polizor unghiular.
  • Echipament special care va permite sa lucrati intr-un mediu de argon.
  • Electrozi. Acestea trebuie de ales cu atentie, astfel incat compozitia sa fie complet identica materialului care este utilizat in producerea jantelor. Si acest lucru poate fi inteles numai prin studierea marcii lor – producatorii lasa informatiile necesare despre compozitia aliajului, fixandu-l cu sigiliul corespunzator.
  • Tot felul de echipamente de protectie pentru ochi si piele.
Intrebari frecvente

Pentru ce este sudarea discurilor?

arrow

Discurile de sudura sunt o munca delicata a profesionistilor pentru restaurarea unui disc auto. Un astfel de serviciu, de pe un disc vechi zgariat, va face un disc frumos cu aceeasi durabilitate ca unul nou. Serviciul include, de asemenea, posibilitatea de a restabili un disc care este deja nepotrivit pentru conducere.

Este posibil sa pictati discurile dupa sudare?

arrow

Cat dureaza sudarea discurilor?

arrow

Cu vanatai minore, sudarea va dura pana la 40 de minute.

Sudarea cu discuri in CasaAuto

Contactati centrul de anvelope din Chisinau CasaAuto, unde puteti obtine ajutor profesional in eliminarea crapaturilor de pe parbrizindreptarea jantelor, precum si sudarea partii deteriorate sau a partii lipsite a jantei. Sudarea jantelor cu argon la un pret accesibil, la noi, sunt incredintate numai specialistilor de grad superior.