Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Livrarea anvelopelor in Chisinau

Atentie

Livrarea in Moldova se efectueaza gratuit numai la plasarea unei comenzi de 4 anvelope (un set), nu depinde este vorba de anvelope de vara sau pentru orice alt sezon,

Livrarea marfurilor in Chisinau

Magazinul online CasaAuto ofera livrare gratuita de anvelope si jante in Chisinau daca clientul a cumparat anvelope de iarna in Moldova sau orice alt produs cu o valoare totala mai mare de 1000 de lei. Daca suma de achizitie este mai mica, atunci livrarea va costa 50 de lei.

Dupa ce ati plasat comanda inainte de pranz, o veti primi in aceeasi zi. Daca comanda este plasata mai tarziu de perioada mentionata mai sus, aceasta va fi livrata a doua zi. La fel, atunci cand plasati o comanda intr-una din zilele libere, procesarea acesteia se efectueaza nu mai devreme de luni. Livrarea va avea loc in zilele lucratoare pana la orele 17:00.

Livrarea gratuita a marfurilor in Moldova

Livrarea in Moldova este gratuita daca suma comenzii depaseste 1000 lei. Daca suma este mai mica decat cea indicata, atunci verificati costul de livrare la consultanti prin telefon.

Va este dificil sa alegeti cele mai potrivite anvelope si jante? Atunci sunati-ne sau scrieti-ne - profesionistii cu experienta sunt gata sa va sfatuiasca si sa va ofere asistenta adecvata!

Inainte de a incepe livrarea anvelopelor unui client, produsul este supus unei verificari serioase a prezentei sau absentei defectelor. Prin urmare, nu aveti de ce sa va faceti griji - cu siguranta veti obtine anvelope si jante de calitate!

Atentie

1 1 1 1 1 1 1

Metodele de plata

Plata in numerar. Achitati numai dupa ce primiti si verificati cu atentie marfa la locul de destinatie sau la punctul de emitere. Fiecare client trebuie sa primeasca o chitanta si un card de garantie.

Plata fara numerar. Achitati pentru comanda transferand o anumita suma in contul nostru bancar. Pentru a primi o factura sau a incheia un contract de furnizare, va rugam sa contactati managerul nostru.

Consultatii pe telefon
+373 609 05 555

Comenzile sunt procesate in timpul orelor de lucru

(L-V 9:00 18:00)