Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Covorase auto in Chisinau

Pret
Rezultatele cautarii: 1517 Sortare по:

Covorasele auto de calitate sunt de o mare importanta pentru proprietarii de masini. Miscarea constanta prin oras pentru munca, petrecerea timpului in ambuteiaje, excursiile cu familia la cumparaturi, la supermarket sau in vacanta in afara orasului intr-o masina privata - oamenii petrec mult timp in masina. Prin urmare, nu ar trebui sa fim surprinsi de faptul ca, atunci cand se cumpara o masina, multi acorda atentie nu doar marcii, modelului si aspectului acesteia, ci si starii bune a habitaclului, care poate fi atinsa prin utilizarea de covorase functionale, huse si alte accesorii de protectie.

Covorasele auto ca o solutie functionala

In general, presurile auto sunt un element subestimat al echipamentelor auto de catre multi pasionati de automobile. Cu toate acestea, se dovedeste ca acest accesoriu, pe de o parte, afecteaza confortul conducerii si, pe de alta parte, previne deteriorarea tapiteriei auto, protejand-o de murdarie, nisip, praf, umiditate si chiar coroziune.

Cel mai simplu si in acelasi timp foarte econom mod de a proteja interiorul masinii sunt presurile auto din cauciuc. Aceasta solutie practica si functionala este potrivita oricarei masini, protejand-o de tot felul de murdarie si resturi nedorite care se afla in mod constant sub talpa pantofului. Cauciucul este un material durabil care ofera atat flexibilitate, cat si confort in utilizare. Marele avantaj al presurilor din cauciuc este usurinta curatarii, precum si durabilitatea, rezistenta la uzura prematura a acestora.

Pe piata noastra puteti gasi produse de la multi producatori de covorase. Exista vanzatori care ofera nu numai presuri din cauciuc, ci si covorase din velur. Cu toate acestea, calitatea materiilor prime utilizate face dificila alegerea dintre masa propunerilor. Prin atat de multe variante, nu este imediat posibil sa gasim ceea ce indeplineste asteptarile noastre.

Cele mai bune covorase auto Chisinau de la CasaAuto

Acest fapt a inspirat magazinul nostru de anvelope online pentru a oferi clientilor numai covorase de inalta calitate. Caracteristicile acestora corespund calitatii celor din fabrica si chiar le depasesc in cazul materialelor exclusive.

Un astfel de element de design important al interiorului masinii nu numai ca confera salonului un caracter si un confort deosebit, dar mentine si curatenia. Cea mai buna si optima solutie pentru un sofer este de a avea doua seturi de covorase. Unul de velur pentru vara si celalalt din cauciuc pentru iarna.

La CasaAuto, luam in considerare nevoile si asteptarile clientilor nostri, motiv pentru care magazinul nostru are o gama larga de produse adaptate multor marci populare de masini, inclusiv Audi, BMW si Volvo. Aici puteti cumpara anvelope online, precum si multe alte accesorii, inclusiv covorase auto livrate in Chisinau. Toate produsele sunt extrem de rezistente la fisurare, abraziune si pliere. Va invitam sa va asigurati singuri de acest lucru! Casaauto nu este doar un magazin de articole auto, oferim numeroase servicii de intretinere auto, precum echilibrarea rotilor, lustruirea farurilor, iluminatul masinii, intreaga lista de servicii este prezentata pe site-ul nostru.

Are sens sa cumperi un set de covorase?

Cu siguranta da, daca toate covorasele dvs. sunt deja uzate sau rupte, puteti cumpara intregul set si va puteti transforma salonul. Dar daca aveti un singur covor rupt, veti putea repara covorasele auto.

Ce tipuri de covorase exista?

Exista mai multe tipuri de Covorase auto, fiecare dintre ele difera in calitate, longevitate si pret. Cele mai ieftine sunt cauciucul, poliuretanul, gramada si 3D merg mai departe in categoria de pret.

Ce alte servicii de accesorii aveti?

In magazinul nostru online puteti cumpara o mare varietate de produse, unele dintre ele: Covorase autohuse autocutii autobare de remorcarescaun auto pentru copii si compresor auto.

Cum comand Covorase auto de la tine?

Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.