Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticare distributie auto in Chisinau

Este o opinie bine stabilita ca aproximativ 25% din defectiunile motorului sunt atribuite angrenajelor de distributie. Si pentru a elimina consecintele acestor defectiuni si pentru a repara sistemul de sincronizare, este necesara o reparatie serioasa. In scopul diagnosticarii curelei de distributie, de obicei este necesara o masurare a:

  • fazelor sincronizarii supapelor;
  • jocului termic dintre supapa si culbutor;
  • jocului dintre supapa si scaun.

Pe baza rezultatelor acestei proceduri, se poate lua o decizie finala privind inlocuirea kitului de distributie.

Ca sa se stie, aceasta este o procedura care necesita mult timp si o atentie deosebita. Daca este ignorata, motorul va ceda intr-un moment neasteptat. Se va produce o defectiune, care ar fi putut fi evitata. In acest caz, va trebui sa reparati motorul, desi durata de exploatare a acestuia este departe de a fi epuizata. 

Metodele de diagnosticare a motoarelor se bazeaza pe masurarea parametrilor caracteristici care sunt responsabili de functionarea acestora si care sunt legati de valorile structurale ale componentelor masinii. In functie de situatie, este posibil sa fie necesara inlocuirea curelei de distributie.

Intre timp, sistemul de distributie cu lant este o solutie tehnologica dovedita care a fost utilizata cu succes de multi producatori de automobile. In ultimii ani, ceva ce tine de complexitatea proiectarii motoarelor si, pe de alta parte, de neglijenta sau neatentia din partea automobilistilor sau a mecanicilor care inlocuiesc lantul de distributie. Pentru a fi mai exact: vedem din ce in ce mai multe cazuri de intindere excesiva sau chiar de rupere a lantului de distributie si necesitatea de a fi inlocuit. 

Pentru prevenirea acestor probleme, faceti comanda de o diagnoza de sincronizare la CasaAuto. Suntem de mult timp pe piata autohtona si am castigat respectul pe care il meritam din partea multor clienti. Lasati-va convinsi de aceasta experienta!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Dupa ce ora trebuie sa schimb centurile de distributie?

arrow

La fiecare 100-150 de mii de kilometri, trebuie sa schimbati cureaua de distributie. Exista insa exceptii si trebuie sa schimbati centura inainte de termenul limita, pentru a intelege ca este timpul sa inlocuiti centura, trebuie sa va ascultati masina, daca auziti zgomote straine de la motor si exista o mare pierdere de ulei, acesta este primul apel pentru a merge la service-ul auto si a diagnostica cureaua de distributie.

De ce este atat de importanta schimbarea curelei de distributie?

arrow

Aceasta nu este o procedura atat de costisitoare, dar consecintele unei inlocuiri proaste sau premature sunt foarte mari, daca ati facut totul la timp, preveniti defectiunile majore ale motorului.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile, in serviciul nostru veti putea, de asemenea, in cazul unei defectiuni grave a sincronizarii, sa inlocuiti setul complet de sincronizare, veti putea, de asemenea, sa schimbati doar lantul de sincronizare in detaliu.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site