Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Scaune auto pentru copii

Pret
Rezultatele cautarii: 11 Sortare по:

Scaunul auto pentru copii este conceput pentru siguranta si confortul copilului dumneavoastra in timpul calatoriei cu masina - din copilarie pana la varsta de 7 ani sau pana cand atinge o inaltime de 150 cm.

Scaunele auto pentru copii sunt confortabile!

Daca intentionati sa mergeti cu bebelusul cu masina, de exemplu, la cel mai apropiat magazin sau la o plimbare in parc, atunci veti avea nevoie de un sistem de siguranta pentru copii sau de un scaun auto. Acesta este conceput pentru a crea confort – copilului ii va fi inconfortabil asezat pe un scaun mare si fixat cu o centura de siguranta pentru adulti. Prin urmare, pentru cei mici, a fost creat un booster, adica un scaun auto pentru bebelusi care va permite sa transportati copilul intr-un vehicul din primele zile de viata a acestuia!

Mergand intr-o calatorie lunga, ar trebui sa va asezati cu siguranta copilul intr-un scaun auto selectat corespunzator pentru masina dvs. Indiferent de distanta parcursa, este necesar de limitat activitatea motorie a tinerilor pasageri cu ajutorul curelelor, cataramelor, centurilor si scaunelor speciale. Scopul este unul - reducerea riscului de ranire in cazul accidentelor rutiere.

Copilul dvs., atunci cand conduceti in Moldova, trebuie intotdeauna fixat cu atentie pe un scaun auto. Nu conteaza daca conduceti spre celalalt capat al tarii sau pur si simplu parcati masina. Scaunele auto din Chisinau sunt vandute in mai multe categorii de greutate pentru a satisface la maxim nevoile copilului si a garanta siguranta acestuia. Copiii mai mici trebuie transportati in scaunele auto de categoria 0 sau 0+ - adica de la 0 la 10 kg sau de la 0 la 13 kg. Designul acestora permite transportarea copilului intr-o pozitie culcat pe spate, cu o distributie ideala a sarcinilor care afecteaza micul pasager. Grupa I este potrivita pentru copiii cu greutatea de 9-18 kg, adica pana la aproximativ 4 ani. Grupele II si III - scaune auto pentru copii mai mari cu greutatea de 15-25 kg, respectiv 22-36 kg.

Scaune auto si boostere pentru copii la CasaAuto

Mergeti in vacanta cu familia si aveti nevoie de scaunul auto perfect pentru copii mici la pretul potrivit? Sau poate doriti sa cumparati un booster pentru copii? Aveti grija de siguranta si confortul copilului dumneavoastra in timp ce calatoriti cu ajutorul CasaAuto! Aici puteti cumpara scaune auto pentru copii cu livrare in Chisinau si in toata Moldova de diferite forme, culori si cu cele mai la moda imprimeuri. Desigur, valabile absolut pentru toate categoriile de greutate.

Dispozitivele noastre sunt atat de confortabile incat bebelusul poate sta, se poate culca si dormi in ele fara probleme. Nu incalca si nu cauzeaza disconfort, deoarece sunt adaptate la structura corpului copiilor. Daca infasurati in plus copilul cu o patura, acesta se va simti relaxat pe tot parcursul calatoriei. Este usor de comandat un scaun pentru masina sau a unui booster pentru copii! Casaauto.md va ofera sa cumparati anvelope cu livrare, precum si alte bunuri auto, inclusiv scaune auto pentru copii, pe care le vom livra la orice adresa din Chisinau si din Moldova. Centru de anvelope ofera numeroase servicii: depozitarea anvelopelor, pornirea acumulatorului auto, realimentarea conditionerilor auto si altele. Toate serviciile sunt efectuate non-stop.

Pana la cati ani aveti nevoie de un scaun pentru copii in masina?

In Republica Moldova, un scaun pentru copii trebuie sa aiba in mod necesar varsta de pana la 7 ani, dupa 7 pana la 12 ani, veti avea de ales intre o perna si un scaun auto.

Ce grup de pedepse poate aparea daca nu exista scaun de siguranta pentru copii?

In tara noastra din Republica Moldova, exista o coloana separata privind transportul copiilor intr - o masina, se indica faptul ca daca transportati un copil intr-o masina fara scaun pentru copii, sunteti sanctionat cu amenda de 450-600 lei, 3 puncte de penalizare. Un scaun pentru copii poate fi cumparat de la 1300 de lei, iar acest lucru este doar de doua ori pentru a fi prins fara scaun, nu numai ca veti proteja copilul de un accident, ci si de pierderea finantelor.

Ce alte servicii de accesorii aveti?

In magazinul nostru online puteti cumpara o mare varietate de produse, unele dintre ele: Covorase autocutii autobare de remorcarescaun auto pentru copii si compresor auto.

Cum comand un scaun auto pentru copii de la tine?

Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.