Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sistem de evacuare in Chisinau

Defectiunile sistemul de esapament – nu sunt doar clar auzite efecte sonore, cauzate de o toba de esapament ruginita. Acestea sunt si destul de silentios infundate convertoarele catalitice si filtre de particule. Are rost de gandit la inlocuirea si repararea amortizoarelor de zgomot.
Daca un automobil nou in timpul conducerii produce un sunet foarte placut infundat, atunci cu defectiunile structurii de esapament in timpul accelerarii sau in parcare la ralanti, incepe sa produca vuit neplacut. Aspectul exterior a sistemului de evacuare, practic nu indica la nici o defectiune. Deci, care ar putea fi cauza?
Sistemul de evacuare este considerat cel mai putin rezistent dintre toate componentele automobilului. Cauzele – sunt conditiile dure de functionare si compusii, care provoaca reactii chimice nedorite cu mediu inconjurator. Nu rar sunt cazurile aparitii la soferi problemelor cu respiratia, care ar trebui sa fie analizate de un tehnician de service calificat.
Cele mai frecvente defectiuni sunt:
infundarea catalizatorilor (inlocuirea va fi o salvare) si a filtrelor de particule;

defectiune a sondei lambda;

scurgeri sau crapaturi in galeria de esapament;

ruperea sau taietura completa a tobei de esapament – repararea este aproape inevitabila.

Verificarea sistemului de evacuare, care a inceput sa produca zgomote de vuit sau sa faca alte zgomote nenaturale, ar trebui sa inceapa cu cele mai obisnuite, relativ usor de diagnosticat si ieftine momente. Tot de ce dvs. aveti nevoie este un lift sau un canal, care va va permite sa inspectati cu atentie automobilul dedesubt. Defectiunile tipice ale sistemului de esapament includ cauciucul deteriorat si, uneori, suspensiile metalice sparte. In acest caz, teava de esapament or ricoseaza, sau atinge sasiul automobilului. Iar acest lucru duce la zgomot de bataie sau zgomot surd, care poate fi emis sau oprit in timpul miscarii sistemul de esapament.
Contrar cu aspectul a celui mai atractiv automobil, care are deja cativa ani, suspensiile de cauciuc ale toba de esapament se rup adesea, sau sunt practic gata de a se rupe. Pentru a va asigura ca dispozitivele sunt instalate corect, incercati loviti puternic pe ele. Acestea nu ar trebui sa se confrunte cu componentele sasiului in acest moment. Se intampla ca, vuitul sistemului de evacuare sa se intample din cauza unei defectiuni interne a unuia dintre amortizoare de zgomot – defalcarea poate sa nu fie exterior vizibila.
Experienta si cunostintele angajatilor nostri permit diagnostica rapida a sistemul de esapament al masinii dvs. Merita de tinut minte ca, in momentul in care auziti sunete deranjante de la toba de esapament sau din alte parti, trebuie sa va adresati imediat la autoservice. Acelasi lucru trebuie de facut daca din teava de esapament provine fum negru gros. Acest lucru indica la deteriorarea sistemului de evacuare, iar intarzierea reparatiilor poate implica griji si cheltuieli suplimentare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru sistemul de evacuare, in serviciul nostru auto dupa diagnosticare, puteti comanda orice complexitate a sudarii cu argon a tobei de esapament, precum si puteti inlocui sau repara complet toba de esapament.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site

De ce este necesara diagnosticarea sistemului de evacuare?

arrow

Ca orice alt diagnostic, scopul este de a gasi ceea ce este rupt pentru a repara partea dreapta sau a o schimba. Daca schimbati brusc sunetul de evacuare sau temperatura ridicata a podelei din cabina, acestea sunt principalele semne ca sistemul de tevi de esapament este defect si are nevoie de reparatii, pentru a nu schimba ceea ce functioneaza corect, exista un diagnostic si pe baza diagnosticului puteti schimba exact partea care este defecta, economisind bani si timp.