Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticare auto turbine

Scopul principal al turbinelor este de a creste semnificativ puterea motorului unui vehicul. Cu ajutorul direct al turbinei, motorului este furnizat aer de inalta presiune, ceea ce face posibila obtinerea efectului de mai sus.

Diagnosticarea turbinei este foarte importanta atunci cand doriti sa stiti daca sistemul de turboalimentare este in stare buna de functionare. Ce sa faci daca observi primele simptome care indica o defectiune a turbinei? Primul pas pentru rezolvarea unei probleme cu un turbocompresor ar trebui sa fie o diagnoza detaliata a turbocompresorului, care este cel mai bine comandata de la un centru de service autorizat. Daca te lupti cu fluierul turbinei, trebuie sa o regenerezi. Un mecanic competent poate recomanda si reparatii la rezonator, efectuate cu gratie si pricepere.

Nu sunteti absolut familiarizat cu functionarea mecanismului de fortare a aerului in cilindri, precum si cu intregul sistem de turboalimentare? In plus, nu stii cum sa recunosti o turbina diesel deteriorata, a carei diagnosticare este foarte potrivita? Cel mai simplu mod de a identifica un turbocompresor defect este sa vezi cat de bine functioneaza. Lipsa puterii motorului, zgomotele insuportabile de sub capota masinii (suierat, zumzet, urlet, vuiet), precum si fumul albastru, alb sau negru sunt cele mai frecvente simptome care nu trebuie ignorate. De asemenea, este necesar sa se efectueze repararea tobei de esapament la timp.

Chiar ti-e frica sa refac turbina din cauza pretului? Crede-ma, te va surprinde placut, in acelasi timp va fi adecvat ca calitate si iti va aduce satisfactie cu profesionalismul serviciilor oferite. Atunci cand alegeti un service auto, trebuie sa va ghidati dupa nivelul echipamentului sau de diagnosticare si experienta specialistilor. Ca urmare, numai astfel de conditii va vor permite sa obtineti ceea ce doriti atunci cand inlocuiti catalizatorul, diagnosticati si reparati turbocompresorul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Pentru ce este responsabila turbina din masina?

arrow

Sarcina principala a turbinei din motor este cresterea puterii in masina, cu ajutorul turbinei puteti accelera de mai multe ori mai mult.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.